GRATIS GAVEINDPAKNING

Hvad er et Baby Shower?

Et Baby Shower er stort set en fest for at hylde graviditeten, venskabet og det nye liv

I andre landes kulturer er et Baby Shower en helt naturlig del af en kvindes graviditet. Der findes mange spørgsmål når der skal holdes et Baby Shower. Organiseret af den gravides veninder tæller denne fest som et slags vendskabsbevis og værdisættelse af det nye liv. 

Det hele drejer sig om at forkæle den vordende mor efter alle kunstens regler. Det er en dag, hvor der er plads til rigtig hygge med god mad, sjove lege og masser af gaver. Typisk holder man et Baby Shower i det sidste trimester af graviditeten, mest ca. 6 uger før den beregnete fødselsdato. Når det skal tilgår helt klassisk holdes Baby Showeret i den vordende mors eller en venindes hjem.

Dertil bliver der pyntet op med alt muligt pynteting for at sætte de rigtige ramme og skabe en uforglemmelig stemning. Du kan se nogle pyntearrangementer her:

 

Baby Shower pynt til bor 

Baby Shower pynt

 

Her på Purple & Pink har jeg lavet et overblik over emnet Baby Shower og alt hvad der hører til, eksempelvis gaveideer. Bare kig dig lidt omkring på siden! Se også mine tips til Baby Shower med mine top 10 liste af Baby Shower gaver og en gratis download af en Baby Shower tjekliste til organisationen af festen.

Her på Purple & Pink finder du bl.a. også svar på spørgsmål som:

 

Se noget uundværligt Baby Shower udstyr her:

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.