0 varer i din kurv

"Safari Boy"

Rigtig flot pynte tema til dig som vil holde et unikt Baby Shower. Dette flotte tema er alt andet end typisk - ingen baby fødder, ingen sutter eller ander. Derimod byder denne engangsservice på et super flot mønster i meget fine nuancer. De fine lyseblå/turquoise nuancer bliver suppleret med ekslusiv brune farver på paptallerkner, servietter og papkrus - et vidunderlig borddækning til Baby Shower er med denne flotte engangsservice garanteret! 

Ingen Baby Shower uden engangsservice på bordet!

Det er helt klart at en flot engangsservice med yndige paptallerkner, søde papkrus og flotte servietter samt matchende pynt til bordet og omgivelserne hører til et Baby Shower. Tit er det sådan at engangsservicen afspejler Baby Showeret's tema. Dette kan være eksempelvis 'Gender Reveal Baby Shower', 'Søde babyfødder' eller bare et neutralt Baby Shower tema.

Måske er det ved et Baby Shower, hvor engangsservicen er en af det mest uundværlige pynte detaljer. Mere end ved enhver anden fest er det engangsservicen som spiller en afgørende rolle ved hele borddækning. Så det er derfor engangsservicen skal vælges med omhu. 

Engangsservice til et perfekt Baby Shower

Vidunderlig flot engangsservice til at pynte op til et super skønt Baby Shower. Denne flotte engangsservice byder på de fineste store og små paptallerkner, servietter og papkrus i fortryllende lyseblå/turqouise nuancer suppleret med den ædelste brun farve. 

Temaet er til dig som ønsker at holde et Baby Shower som ikke er præget af typiske baby motiver og baby symboler med derimod byder på en mere 'voksen' design. Istedet for de kendte baby motiver og mønstrer byder denne engangsservice på et rigtig flot safari mønster, en blanding mellem zebra striber og giraf pletter, og søde mor og baby giraffer.

Borddækning med moderigtig engangsservice 

Når du vil skabe den rigtige stemning til dit eller din venindes eksklusive Baby Shower så ligger du med denne engangsservice helt rigtig. Det flotte pynte tema garanterer en borddækning som vil være en stor overraskelse til gæsterne. Engangsservicen byder på paptallerkner, papkrus, servietter, gaveæsker, banner og bordpynt med safari tema som du nemt kan supplere med andet bordpynt, guirlander og strøpynt i matchende farver. 

Når du sammensætter din borddækning til festen som består af forskellige elementer af pynt så skal alt selvfølgelig bare spille sammen for at oppyntning bliver til en æstetisk ensemble. Så det er derfor en moderigtig engangsservice udgør har en stor betydning til hvordan dine gæster opfatter det hele. 

Engangsservice og pynt - borddækning og oppyntning

Selvfølgelig er en flot engangsservice ikke det eneste pynte element til festen. Typisk vil du supplere de fine papkrus, paptallerkner og servietter med gaveæsker, bannere, guirlander og små pynteting som strøpynt, bordpynt, bordkort, sugerør, balloner og selvfølgelig alt muligt kagepynt til bagning ved dit Baby Shower. 

Så kort sagt - engangsservice til Baby Shower er et afgørende element ved hele oppyntning når du skal holde denne fantastiske fest. At vælge den rigtige borddækning - med en fin engangsservice - er lige så vigtig som alt andet pynt så hele oppyntning kan være en succes!

God fornøjelse!

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med