Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Kagelys, kagepynt & bagning børnefødselsdag

Når der holdes børnefødselsdag er der bagetid! Ingen fødselsdag uden lækre og søde sager som muffins eller cupcakes og selvfølgelig fødselsdagskagen.

Her på siden finder du alt hvad der hører til for at bage muffins i de fineste muffins former og at pynte dem bagefter. Hertil kan du bruge muffins pynt i form af søde muffinspinde og muffinswrapper. Muffinswrapper er et slags banderole som sættes omkring de færdig bagte muffins.

Ligesom du finder alt til de uundværlige fødselsdagsmuffins finder du også redskaber til fødselsdagskagen såsom kagelys og kagepynt - kort alt hvad der hører til for at trylle søde lækkerier til børnefødselsdagen frem.  

Alle børn elsker muffins eller cupcakes og det er også altid et stort øjeblik når sløret om fødselsdagskagen bliver løftet. Det er nemlig ikke altid den kendte kagemand som skal pynte den festlig dækkede fødselsdagsbord. Nej, der findes fantastiske fødselsdagskager med forskellige temaer som er virkelige mesterværker. 

Men hvilken bageværk skal komme som pynt på det festlige bord? Muffins eller cupcakes eller en fødselsdagskage - eller lidt af hvert? Og hvad er nu forskellen mellem muffins og cupcakes? Du kan læse om forskellen mellem muffins og cupcakes her nederst på siden.

Alt efter hvilken tema du har valgt til børnefødselsdagen kan du jo vælge mellem de forskellige slags bageværk - til temafest med pirater matcher måske en uhyggelig kage med sorte kagelys bedre end en kagemand med vingummier og en fin etagére med yndige muffins og cupcakes virker meget mere passende end en stor lagkage til en børnefødselsdag med ballerina tema. Men det er helt op til dig, hvordan og hvad du bager til dit barns temafest. 

Måske kan du finde inspiration i nogle af de yndige fødselsdags pynte serie her hos Purple & Pink og finde frem til netop de rigtige muffins, cupcakes eller den perfekte børnefødselsdagskage til Jeres fest. 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.