0 varer i din kurv

Kagelys, kagepynt & bagning børnefødselsdag

Når der skal holdes børnefødselsdag er det bagetid! Ingen fødselsdag uden lækre og søde sager som muffins eller cupcakes og selvfølgelig fødselsdagskagen.

Her på siden finder du alt hvad der hører sig til for at bage muffins i de fineste muffins former og at pynte dem bagefter. Hertil kan du bruge muffins pynt i form af søde muffinspinde og muffinswrapper

Du finder også det uundværlige kagelys og kagepynt til fødselsdagskagen - kort sagt en masse kagepynt til for at trylle søde lækkerier til børnefødselsdagen frem.  

Alle børn elsker muffins eller cupcakes og det er også altid et stort øjeblik når fødselsdagskagen kommer på bordet. Det er nemlig ikke altid den kendte kagemand som skal pynte det festligt dækkede fødselsdagsbord. Nej, der findes fantastiske fødselsdagskager med forskellige temaer som er virkelige mesterværker. 

Men, hvilke bagværk skal komme som pynt på det festlige bord? Muffins eller cupcakes eller en fødselsdagskage - eller lidt af hvert? Og hvad er nu forskellen mellem muffins og cupcakes? Du kan læse om forskellen mellem muffins og cupcakes her nederst på siden.

Alt efter, hvilket tema du har valgt til børnefødselsdagen kan du jo vælge mellem de forskellige slags bagværk - til temafest med pirater matcher måske en uhyggelig kage med sorte kagelys bedre end en kagemand med vingummier. Og en fin etagére med yndige muffins og cupcakes virker meget mere passende end en stor lagkage til en børnefødselsdag med ballerina tema. Men det er helt op til dig, hvordan og hvad du bager til dit barns temafest. 

Måske kan du finde inspiration i nogle af de yndige fødselsdags pynte serie her hos Purple & Pink og finde frem til netop de rigtige muffins, cupcakes eller den perfekte børnefødselsdagskage til Jeres fest. 

Muffinswrapper er en slags banderole som sættes omkring de færdig bagte muffins.

Muffinspynt og kagelys til 1 års fødselsdag

Når du skal holde den 1. fødselsdag for dit barn gælder det om at pynte op til denne specielle dag og finde på noget fint bagværk som alle de små gæster glæder sig til. 

Du kan servere søde muffins, eller yndige cupcakes eller en fødselsdagskage med 1 års kagelys i. Kagen, muffins eller cupcakes skal i hvert fald pyntes til den store begivenhed. Ligesom festartikler pynter stuen skal små detaljer såsom muffins pinde, muffins forme, muffins wrapper, muffins pynt, kagelys og kagepynt være med til at skabe den rigtige stemning til barnet 1 års fødselsdag. 

Når man fylder 1 år skal det også kun ses af alle gæster :) Kagelys, kagepynt og flotte muffinsforme og muffinspynt er derfor uundværligt for at skabe den festlige stemning på fødselsdagsbordet. Her finder du alt - fra fødselsdagslys til kagen, festlige muffinsforme og tilhørende pynt, muffinsbæger og andre flotte pynteting til den magiske 1. fødselsdag eller børnefødselsdag.

Her på siden har jeg nogle fine pynteting til fødselsdagens kager, muffins og cupcakes. De fleste er del af en fødselsdags pynte serie, hvor du finder matchende festartikler, engangsservice og andet pynt i matchende farver og design. Du kan evt. tage et kig for at pynte op til den magiske 1. fødselsdag på en måde så alt passer fint sammen. Ved siden af de flotte muffinswrapper, muffinsforme, muffinspinde, muffinspynt, kagelys og kagepynt finder du en hel masse andre sjove festartikler.

Muffinsguide til børnefødselsdag 

For at du kan finde det helt rigtige muffinstilbehør til fødselsdagen har jeg lavet her en lille muffinsguide. Guiden giver en overblik over, hvad forskellen af de forskellige pynteting er. Men først: Hvad er forskellen af det forskellige bagværk som alle ser frem til den festlige lejlighed? For at kunne vælge det helt rigtige pynt dertil kan det være en stor fordel at vide, hvilken forskel der er mellem de søde fødselsdagslækkerier.

Først og fremmest er der selvfølgelig den obligatoriske fødselsdagskage som du kan pynte med et yndigt kagelys eller kagepynt som ved den 1. fødselsdag typisk viser et 1 tal. Yderligere er der de uundværlige muffins og cupcakes. 

For at du kan finde de rigtige pynteting til de søde lækkerier kommer her min muffinguide - eller også pynte guide til muffins:

Muffins forme til børenfødselsdag - runde forme, typisk lavet af tyndt bagepapir, hvor dejen kommes i og bliver bagt.

Muffins wrapper til børnefødselsdag - strimler af pap som du kan wrappe eller folder omkring de allerede bagte muffins. Typisk er muffins bagt i en muffins bageplade. 

Muffins pynt til børnefødselsdag - herunder forstås tit eksempelvis krymmel, spisepapir eller andet du kan bruge til pyntning af de små lækkerier. Efter at det er cupcakene som bliver pyntet mest burde det egentlig hedde cupcake pynt. Oftest forstås herunder også de små pinde som man kommer ovenpå muffins eller cupcakes.

Muffins pinde til børnefødselsdag - (også muffins pynt), små pinde af træ eller plastik med forskellige motiver som kommer ovenpå muffins eller cupcakes

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro