0 varer i din kurv

Pynt til Barnedåb

En barnedåb er en særlig dag, en af livets store fester som du kun holder en gang for din lille baby. Dagen skal derfor være det den er – en stor begivenhed i dit barns liv.

For at skabe den rette stemning for den store dag skal du pynte omgivelserne på en måde så det afspejler dagens betydning.

Dertil hører selvfølgelig pynt til barnedåb. Barnedåbspynt er med til at skabe den rette stemning til netop jeres dåbsfest – om det er nu barnedåbspynt til pige, barnedåbspynt til dreng eller pynt til dåb i neutrale farver, så er det her på Purpleandpink.dk finder du alt det fortryllende pynt til barnedåb du har brug for.  

For nemhedens skyld har vi samlet alt barnedåbspynt i en liste her - klik blot på de forskellige links, og gå på opdagelse i festligt pynt til barnedåb:

Barnedåbspynt til lokalet:
Balloner til barnedåb
Ballonbuer & Ballonguirlander til barnedåb
Guirlander & Bannere til barnedåb
Serpentiner, Tassels & Dørforhæng til barnedåb
Honeycombs, Pom Poms & Rosetter til barnedåb

Bordpynt til barnedåb:
Bordpynt, Strøpynt & Pyntediamanter til barnedåb
Bordkort & Bordkortholdere til barnedåb
Duge & Bordløbere til barnedåb
Bordpynt, Strøpynt & Pyntediamanter til barnedåb
Konfetti til barnedåb
Servietter til barnedåb
Papkrus & Paptallerkner til barnedåb
Sugerør til barnedåb
Figurlys & Pyntelys til barnedåb

Div. festartikler til barnedåb:
Gaveposer & Gaveæsker til barnedåb

Pynt til barnedåb - alt pynt et sted

Når du står og skal forberede dåben så er der meget at se til. Der skal findes lokaler, snakkes med præsten, laves en gæsteliste og tænkes på at finde flot pynt til barnedåb. Det kan være besværligt og tidskrævende at skulle købe barnedåbspynt flere forskellige steder.

Derfor har vi her hos PurpleandPink.dk samlet et stort udvalg af pynt til barnedåb. Alt på et sted, og du kan være sikker på at det hele går op i en højere (pynte-) enhed.

Her finder du alt til at pynte op til en stilren og gennemført dåbsfest. Ofte er det en udfordring til at finde servietter, balloner og dekorationer som matcher i stil, design og farve til hinanden. Men det skal de for at din barnedåbspynt ikke er forvirrende for øjet. 

Det nemmeste er nok at vælge barnedåbspynt efter babyens køn - så er du på den sikre side. Her finder du nemlig servietter, guirlander, balloner, bordpynt og andet pynt til barnedåb, som gør at du kan pynte omgivelserne og bordet på en gennemført måde. 

Stort udvalg af pynt til barnedåb

Alt efter, hvilken dåbspynt du leder efter – så finder du helt sikkert det rigtige pynt til barnedåb her. Vi har udvalgt fantastisk bordpynt, herunder pynte krystaller og diamanter, konfetti i alle mulige former (eksempelvis små sutter i lyserødt eller lyseblå), pynte figurer, borddekorationer i modern honeycomb optik, bordkortholdere og bordkort til borddækningen ved barnedåb.

For at gør det festlige bord til dagens blikfang kan du yderligere pynte det med fine servietter til barnedåb med eller uden sødt mønster og med yndige motive såsom søde bamser eller elefanter. Selvfølgelig kan du finder de fineste servietter i  lyserøde og lyseblå nuancer så de matcher til barnedåb til pige eller til dreng.

Men også for dig, som elsker at pynte op lidt mere diskret og neutral op, finder du her på PurpleandPink.dk det perfekte pynt til dåb. Tag blot et kig forbi kategorien dåbspynt neutral og du finder pynt, tilbehør & accessoires til festen. Du finder i hvert fald fortryllende og festlige servietter som matcher perfekt til servicen du har valgt til dåben - om det nu er porcelænsservice eller en festlig engangsservice som flotte paptallerkner og papkrus.     

Balloner og bordpynt - uundværligt pynt til barnedåb

Ydermere kan du finde rigtig mange flotte balloner til barnedåb. Balloner er uundværlige til næsten enhver fest, også til en barnedåb. Søde balloner med tryk på, som matcher til festens tema er med til at skabe den babyagtige stemning som hører til enhver dåb. Om du nu vælger lyserødt pynt til barnedåb eller lyseblåt barnedåbspynt til drenge som tema – så er du sikker på at finde flotte balloner som matcher i farve og tema. 

Hvis du har fundet det matchende bordpynt til barnedåb kan du gøre den store begivenheds omgivelser endnu mere festlig ved at pynte op med matchende guirlander og bannere. Der findes et hav af søde guirlander til barnedåb i lyseblå, lysrøde eller neutrale farver. Du kan vælge alt efter om du er til dekorationer til væg, til loftet eller til begge dele. Du kan pynte op med flotte banner eller med yndige pom pom guirlander - alt efter smag. 

Og til sidst har du måske brug for nogle små dåbsgaver som du gerne vil pakke festlig ind i anledning af barnedåben. Her på shoppen finder du  et lille udvalg af dåbsgaver og et stort udvalg af festlig bånd til at pakke din dåbsgave ind.

Du ser - der findes et hav af pynt til barnedåb her hos PurpleandPink.dk - om det er nu dåbspynt til pige eller dåbspynt til drenge. 

Pynt til barnedåb - en oversigt for dig

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde rundt i alle de fine pynteting har jeg valgt at oprette kategorier med forskelligt pynt til barnedåb. Kategorierene er således

Enhver kategori byder på masser af pynt til barnedåb - du finder fortryllende strø pynt til bord, lukseriøse ballonbuketter, søde honeycombs, muffinspynt, gavebånd til de uundværlige dåbsgaver og meget mere pynt til barnedåb.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro