Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Pynt til Barnedåb

En barnedåb er en særlig dag, en af livets store fester som du kun holder engang for din lille baby. Dagen skal derfor være det den er – en stor begivenhed i dit barns liv.

Det gælder ikke kun arrangementet i kirken og maden, det gælder det hele, herunder selvfølgelig omgivelserne, hvor festen finder sted. For at skabe den rette stemning til dagens begivenhed skal du arrangere omgivelserne på en måde så de afspejler dagens betydning.

Dertil hører selvfølgelig pynt til barnedåb. Barnedåbspynt er med til at skabe den rette stemning til netop din dåb – om det er nu barnedåbspynt til pige eller barnedåbspynt til dreng du er ud efter. Det kan også være du vil holde en mere neutral barnedåb, hvor farverne er mere diskret og ikke tilknyttet den lille pige eller dreng – så finder du selvfølgelig også hertil fortryllende barnedåbspynt her hos Purple & Pink.    

 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pynt til barnedåb - alt pynt et sted

Når du står og skal forberede dåben så er der meget at se til. Der skal findes et lokalitet, snakkes med præsten, laves en gæsteliste og tænkes på at finde flot pynt til barnedåb. Det kan være besværligt at købe barnedåbspynt forskellige steder fordi den måske ikker matcher perfekt når du har først placeret det på bord.

Så derfor finder du her hos Purple & Pink et stort udvalg af pynt til barnedåb. Alt på et sted og du kan være sikker på at det hele går op i en højere (pynte-) enhed, især når du vælger at dåbspynt fra en pynte tema.

Stort udvalg af pynt til barnedåb

Alt efter hvilken dåbspynt du leder efter – du finder helt sikker det rigtige pynt til barnedåb her. Du finder fantastisk bordpynt, herunder pynte krystaller og diamanter, konfetti i alle mulige former (eksempelvis små sutter i lyserødt eller lyseblå), pynte figurer, borddekorationer i modern honeycomb optik, bordkortholdere og bordkort til borddækningen ved barnedåb.

For at gør det festlige bord til dagens blikfang kan du pynte det yderligere med fine barnedåbsservietter med sødt mønster eller uden og med yndige motive såsom søde bamser eller elefanter. Selvfølgelig kan du finder de fineste servietter i  lyserøde og lyseblå nuancer så de matcher til barnedåb til pige eller til dreng.

Men også for dig som elsker at pynte op lidt mere diskret og neutral findes her hos Purple & Pink det perfekte dåbspynt – bare kig forbi kategorien dåbspynt neutral og du finder pynt, tilbehør & accessoires til festen. I hvert fald finder du fortryllende og festlige servietter som matcher perfekt til servicen du har valgt til dåben - om det nu er porcelainsservice eller en festlig engangsservice med flotte paptallerkner og papkrus.     

Balloner og bordpynt - uundværligt pynt til barnedåb

Ydermere kan du finde rigtig mange flotte balloner til barnedåb. Balloner er uundværlig til næsten enhver fest, også til en barnedåb er balloner en uundværlig detalje. Søde balloner med tryk på, som matcher til festens tema er med til at skabe den babyagtige stemning som hører til enhver dåb. Om du nu vælger lyserød dåbspynt til piger eller lyseblå barnedåbspynt til drenge som tema – du finder garanteret flotte balloner som matcher i farve og tema. 

Når du har fundet det matchende bordpynt til barnedåb kan du gøre den store begivenheds omgivelser endnu mere festlig ved at pynte op med matchende guirlander og bannere. Der findes et hav af søde barnedåb guirlander i lyseblå, lysrødt eller neutral farver. Du kan vælge alt efter om du er til dekorationer til væg, til loftet eller til begge dele. Du kan pynte op med flotte banner eller med yndige pom pom guirlander - alt efter smag. 

Og til sidst har du måske brug for nogle små dåbsgaver som du gerne vil pakke festlig ind i andledning af barnedåben. Hos Purple & Pink kan du finde en lille udvalg af dåbsgaver og en store udvalg af festlig bånd til at pakke din dåbsgave ind.

Du ser - der findes et hav af pynt til barnedåb her hos Purple & Pink - om det er nu dåbspynt til pige eller dåbspynt til drenge - du finder helt præcis denne slags pynt du leder efter. 

Pynt til barnedåb - en oversigt for dig

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde rundt i alt de fine pynteting har jeg valgt at oprette kategorier med forskelligt pynt til barnedåb. Kategorierene er således 

  • pynt, tilbehør og accessoires, hvor du finder bordpynt,
  • guirlander og bannere, hvor du finder bannere, guirlander og flagranker, paptallerkner og papkrus, hvor du finder søde engangsservice,
  • servietter, hvor du finder de fineste barnedåbsservietter
  • balloner, hvor du finder flotte balloner,
  • kagepynt og bagning, hvor du finder muffinspynt og mere,
  • pynteting, bordpynt til barnedåb - et overblik af alt barnedåbspynt. 

Enhver kategori byder på masser af pynt til barnedåb - du finder fortryllende løs pynt til bord, lukseriøse ballonbuketter, søde honeycombs som centerpieces, muffinspynt, gavebånd til de uundværlige dåbsgaver og meget mere pynt til barnedåb.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.