0 varer i din kurv

Lege & Accessoires til børnefødselsdag

Juhu - der skal holdes børnefødselsdag! Med alt, hvad der hører til: pynt, tilbehør og accessoires samt sjove festartikler. Her på siden kan du finde et stort udvalg af pynteting til børnefødselsdagen som giver festen den sidste finish - lige fra pinatas, tattoos og piratsværd til photo props, hårpynt og skattekiste.

Hvis du allerede har fundet de fine guirlander og bannere til at pynte omgivelserne og en matchende engangsservice i form af paptallerkner, papkrus og servietter kan du supplere det festlige arrangement med konfetti, sugerør eller sjove truthorn.

Sjovt tilbehør til børenfødselsdagen

Når der holdes børnefødselsdag kan du med fine accessoires og sjovt tilbehør skabe en uforglemmelig stemning på fødselsdagsbordet eller i omgivelserne. Du kan pynte op med festartikler i matchende design og holde temafest. I kan eksempelvis holde en fantastisk pigefødselsdag, hvor pigerne får lov til at være ballerina for en dag og hertil pynte med fine accessoires i ballerina stil. For at festen bliver en succes fra starten af, kan gæsterne inviteres med matchende indbydelser som afslører festens tema.

Sødt tilbehør til børnefødselsdagen

Der hører helt klart også tilbehør som festligt bånd til en børnefødselsdag. Den bruges selvfølgelig til at pakke de små og store gaver ind, men evt. også som pynt til bord. Båndet kan fungere som søde sløjfer på bordbene eller stole eller som dekoration på bord.

Du kan evt. kigge forbi de fine pynte serier til børnefødselsdage og hertil vælge det matchende pynt, tilbehør og accessoires for at holde en sjov og stilren temafest til børn.   

Tilbehør til 1 års fødselsdag

Når dit barn fylder 1 år er det noget helt særligt. Det er ikke længere en baby, det er et barn. Denne dag fejres med fine accessoires og sjovt tilbehør som er med til at skabe en uforglemmelig stemning - på fødselsdagsbordet og i omgivelserne.

Du kan pynte op med festartikler, balloner og søde pynteting med 1. års tal - dit barn vil sikkert synes det er sjovt når det ser sit fødselsdagstal på søde papkrus, paptallerkner, guirlander og banner. Ikke at forglemme det uundværlige kagelys eller kagepynt. Det er et stort øjeblik for alle - barn og gæster - når 1 års tal på fødselsdagskagen bliver tænd.

Når alt pynt, de fine accessoires og det sjov tilbehør matcher sammen med engangsservice og guirlander er dette en rigtig fin oppyntning til den 1. fødselsdag - barnets første temafest. Bånd i matchende farver lader alle gaverne på gavebordet se ud til at være del af pyntearrangement - en fin og stilren sammensætning af festartikler og pynt. 

Og så er der den praktiske detaljer. Den magiske 1. fødselsdag består typisk af rigtig fint pynt, men også lige så meget krymmel og mad som havner ved siden af tallerknerne. En fin plastikdug med sjove figurer eller mønstre er super praktisk - den bekytter det fine bord, ser fantastisk ud og er nem at rydde væk efter festen.

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro