GRATIS GAVEINDPAKNING

Mit univers af Baby Shower pynt, pynt til barnedåb, 1. fødselsdag og børnefødselsdag

 

'Hvorfor brænder hun for et univers af pynt til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag og børnefødselsdag?', tænker du måske.

Jeg vil prøve at besvare dit spørgsmål. Grunden er mit eget Baby Shower historie som jeg skal fortælle dig helt kort: 

Da jeg ventede min anden lille pige havde jeg en store forventning overfor mine nye danske veninder jeg mødte efter jeg var flyttet fra Tyskland til Danmark: jeg havde glædet mig rigtig meget til mit dansk Baby Shower. Og jeg var nysgerrig - jeg var spændt at se, om et Baby Shower i Danmark holdes anderledes end et Baby Shower i Tyskland. Og det var det. Meget. Ingen pynt, ingen hygge, ingen pige snak, ingen babygaver, ingen Baby Shower :(

Jeg var meget skuffet over mine veninder. Indtil jeg havde fundet ud af, at de slet ikke kendte til en tradition som hedder 'Baby Shower'. Øv! Og derfor vil jeg her på siden invitere dig til Baby Shower universet, hvor du finde alt for at du kan arrangere det mest fantastiske Baby Shower ever!

Efter et Baby Shower og et manglende Baby Shower følgte så en anden festlig begivenhed for hver vores piger - en barnedåb. Barnedåb til pigerne var meget udramatisk bortset fra at jeg har brugt rigtig meget tid med at klippe og klistre bordkort, bordpynt og invitationer til dåben. Og hvad sker der efter en barnedåb? Jeg husker i hvert faldt at begge vores barnedåb var meget tidskrævende - forberedelserne og også bagefter. Lån af porcelain, organisation af lokaler samt alt hvad der hører til at pynte op til en barnedåb og rydde op bagefter. 

... og lige pludselig så fyldte mine piger året. Når en baby først har set dagens lys bliver den hurtig større og fylder snart år. Dette er også helt unik - den magiske 1. fødselsdag af barnet. Da min stor pige fyldte år har jeg gjort meget pynt, bordpynt, invitationer osv. selv. Det kunne jeg ikke da den lille fyldte år - tiden var der ikke. Denne gang købte jeg rigtig meget pynt med 1 års tal, invitationer, flotte paptallerkner og papkrus med 1 års tal, bordpynt og dekorationer til omgivelserne - det var så nemt. Og så gør jeg ved hver eneste børnefødselsdag af pigerne.

Det er så derfor jeg er meget begejstret over for alt de fine pynteting. De gør det nemt i en travlt hverdag. De er dekorativt og praktisk. Og derfor er Purple & Pink et univers af bordpynt, pynt og dekorationer til Baby Shower, barnedåb, den magiske 1. fødselsdag og alle andre børnefødselsdage.

Formålet med Purple & Pink er at give dig et unikt udvalg af pynteartikler til enhver festlig begivenhed. Du finder paptallerkner, servietter, bordpynt, fødselsdagslys, guirlander, bannere, kagepynt og meget mere til et vidunderligt Baby Shower, en fortryllende barnedåb, en uforglemmelig 1. fødselsdag og enhver børnefødselsdag der følger. Måske vil du lige hurtig tage et kig forbi mit pynte univers, så værsgo: 

 

Lidt mere om mig: 

At kigge ind i en babys øjne for første gang tager pusten fra alle nybagte forældre – et mirakel er sket. Dette er sket 2 gang for mig med 2 dejlige pige - Emma og Anna – som i dag er 9 og 6 år. De er rigtige prinsesser og sætter præget på alt hvad der sker i mit liv - og også på Purple & Pinks universet.

Se her hvordan: 

 

Hvad ellers?

Jeg elsker naturen, og tror på den. Det gør mig glad at gå med bare fødder igennem græsset og at dufte træerne i skoven. 

Jeg elsker at dyrke yoga lige så meget som jeg elsker at blive inspireret af mode. Det gør mig glad at udforske nye perspektiver og andres syn på livet.

Jeg elsker at være kreativ og dele mit liv med inspirerende mennesker og min dejlige familie. Det gør mig glad at opdage de små ting i livet.

Jeg elsker at udvikle mig en lille smule hver eneste dag. Jeg er lykkelig over de mange dyrebare øjeblikke med min mand Thomas og min familie.

 

Mine ynglings citater:

Der er mange citater der har stor betydning for mig – her er et af mine favoritter:

 

”Sommetider er det de mindste ting, der fylder mest i dit hjerte.” – Peter Plys

 

Du vil vide mere?

Hvis du har spørgsmål, ris eller ros til Purple & Pink, er du mere end velkommen til at skrive til mig her, eller ringe til mig på: +45 3024 7894.

Kærlig hilsen
Christina

 

Se hvad mine kunder siger om Purple & Pink universet: 

 

Jeg tager ansvar for miljøet

PS. Vi skal allesammen være med til at passe på den planet vi bor på, og det miljø vi lever i. Især er det vigtigt for de kære små som blive født, at de har et sundt sted at vokse op. Derfor støtter jeg med glæde miljøvenlig emballage. Purpleandpink.dk er derfor også med i CSR-mærkningen, fordi jeg - igennem miljøvenlig emballage - netop fokusserer på miljøet i høj grad. 

Miljøvenligpakning

csr-maerket logo

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.