0 varer i din kurv

Kagepynt & Bagning til Baby Shower

Et Baby Shower er et festlig begivenhed og dertil hører selvfølgelig også noget fint bageværk. Typisk er det muffins og cupcakes samt tilhørende muffinspynt, cupcakewrappers og kagepynt som hører til et Baby Shower. 

De små kager bliver festlig pyntet og sat på en fin etagére som et slags blikfang på det festlig dækkede Baby Shower bord. Her på siden kan du finde kagepynt, muffinsforme, muffinswrapper, muffinspinde eller -pikker, muffinsbæger og alt hvad du har brug for for at bage og pynte de små kager. 

Kagepynt - pynt til Baby Shower kage

Selvfølgelig findes der mange søde lækkerier til et Baby Shower som bliver drapperet på eksempelvis et festlig fade eller tallerken eller også et find muffin stativ. Her på siden finder du flot kagepynt - mest til de små Baby Shower kager såsom muffins, cupcakes og marcarons. 

Det er fordi disse små kager er forholdsvis nemt at bage. Anderledes ser det ud med den (ikke) obligatoriske Baby Shower kage som typisk fremstår som en slags lagkage. At bage og pynte en Baby Shower lagkage er ikke helt så nemt så det er derfor jeg anbefaler at finde en professionel bager til denne del. 

Ingen Baby Shower uden kagepynt, muffins eller cupcakes! 

Enhver fest har nogle uskrivene regler og kutymer. Ved et Baby Shower gælder reglerne mest oppyntningen og bagningen - ellers er et Baby Shower en meget individuel fest. Du kan læse mere om hvordan man holder et Baby Shower her.

Tilbage til det man kalder 'regler' til Baby Showeret's bageværk. Der findes nemlig bageværk som er obligatorisk til enhver Baby Shower: muffins eller cupcakes. Du kan læse om forskellen mellem muffins og cupcakes her.

Kagepynt til Baby Showeret's muffins og cupcakes

Det er selvfølgelig helt op til Jer om I bager muffins eller cupcakes eller en mellemting - i hvert fald skal resultatet pyntes med kagepynt. De små kager kan wrappes med flotte muffins wrapper og dekoreres med fine muffins pinde, eksempelvis med bogstaver 'It's a boy' or 'It's a girl'. Når babyens køn er ikke kendt endnu eller Jeres Baby Shower har tema 'Gender Reveal' Baby Shower er muffinspinde eller - muffin pikker med spørgsmålstegn super sødt som kagepynt.

Et andet meget flot bageværk til Baby Shower er cake pops. Disse søde lækkerier skal selvfølgelig også pyntes. Du kan her bruge chokolade og kagepynt som krymmel i farven som matcher til alle andre festartikler ved Jeres Baby Shower. 

Kagepynt til Baby Showeret's marcarons? 

Når vi taler om regler til kagepynt eller pynt af bageværk til lækkerier som kommer på bord ved et Baby Shower skal vi selvfølgelig også lige komme forbi de uundværlige marcarons. Meeen - hvilket kagepynt skal på disse søde lækkerier? 

De fine marcarons behøves ikke decideret kagepynt - de er nok pynt i sig selv. De bages nemlig i mange forskellige farver og med lige så farverigt fyldt så de behøves slet, slet ikke at pyntes yderligere. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro