0 varer i din kurv

Prinsesse

Hvem vil ikke gerne være prinsesse for en dag? Opfyld et af det største ønsker hos de fleste pige, og gør dem til prinsessen af fest når de holder børnefødselsdag. Pynt op til prinsesse børnefødselsdag med det fortryllende univers af glitter og glimmer guirlander, krus og tallerkner med skønne motiver der lader en drømme sig væk til de store royale festsale. Og lad kager og muffins pryde af prinsesse kagepynt som kun er en kongelig værdi. 

« 1

Perfekt Prinsesse fødseldag

Tænk dig den stolthed dit barn vil have den dag der skal deles fødselsdags invitationer ud. En invitation til den bedste prinsessefødeselsdag ever.

Du kan sikre for at dagen bliver helt perfekt ved at sørge for at omgivelserne er klar til når gæsterne ankommer til det prinsesse fødselsdagsbal. Faktisk kan du skabe mystikken allerede inde de små prinsesser kommer indenfor ved f.eks. at hænge et glimmer forhæng som indgang til den store festsal. I festsalen fortryller du jeres gæster med folie balloner og bannere med prinsesse motiver blandet godt med glimmer serpentinere og farverig papir pompoms.

Bordpynt til Prinsesse fødselsdag

Med det søde prinsesse tema til børnefødselsdag har du rig mulighed for at pynt et overdådigt taffel af et fødselsdagsbord. Pynt bordet med flotte papkrus, festlige paptallerkner og matchende prinsesse servietter og dug. 

Kagepynt til prinsessefødselsdag

Ingen fødselsdagsfest uden kage! Pynt fødselsdagskagen så man ikke er i tvivl er om at festen holdes for en lille prinsesse. Kagen er altid det store trækplaster for festen, og med det rette kagepynt kan du overraske fødselaren med den fineste kage der sent vil blive glemt.

Rigtig god fødselsdag til alle prinsesser.

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med