Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Baby Shower pynt til pige

Når I allerede ved, at babyen skal blive en lille prinsesse finder I du her alt for at holde et vidunderligt Baby Shower til den lille pige. Om det er guirlander, bannere, paptallerkner, konfetti eller andre pynteting og tilbehør du leder efter - i vores stort udvalg af Baby Shower pynt til pige finder du alt fi de sødeste pigeagtige farver. 

Du kan selv kombinere din unikke festdekoration ved at sætte det enkelte tilbehør sammen eller valge et pynte tema som indeholder alt til at pynte op til festen i matchende design.

 

Baby Shower pynt til pige - for dig der er til pigefarver 

Når du skal holde et Baby Shower er det klart at du vælger dekorationer og tilbehør alt efter om det skal være et Baby Shower til den lille pige eller den lille dreng. Du kan også vælge at holde festen i neutrale farver eller en 'Gender Reveal' Baby Shower, men for dig som elsker pige farver har vi her på siden sat alt Baby Shower pynt til pige frem. 

Ovenstående kan du finde søde dekorationer og tilbehør som er med til at skabe den perfekte stemning til festen i de fineste lyserøde nuancer. Du finder alt til at pynte det festlige bord med eksempelvis en flot engangsservice, fortryllende servietter og omgivelserne med søde guirlander og kæmpe bannere.

Find et tema ved Baby Shower pynt til pige

Når du vil invitere til en stilren og gennemført fest kan du med fordel vælge Baby Shower pynt til pige fra et pynte tema. Hermed sikrer du dig at alt Baby Shower pynt såsom bordpynt, engangsservice og bordpynt matcher sammen i farve, design og form. For at gøre det nemt for dig at finde matchende pynt og tilbehør kan du evt. tage forbi vores Baby Shower pynte temaer, hvor du finder pynt med de sødeste motiver. 

Når du vil holde et Baby Shower med et typisk Baby Shower motiv kan du eksempelvis vælge Baby Shower pynt til pige fra vores pynte temaer 'Little Peanut' eller 'Umbrellafant'. Designet bygger på søde mor og baby elefanter som er et meget typisk motiv til festen. 

Baby Shower pynt til pige eller pynt i neutrale nuancer

Når du ikke kun vil dekorere med Baby Shower pynt til pige i de typiske pige farver så kan det være du supplerer de lyserøde nuancer her på siden med lidt mere neutrale farver. På denne måde kan du skabe fine kontraster i dit pynte arrangement.

Her hos Purple & Pink har vi et fin udvalg af neutral Baby Shower pynt. Du finder eksempelvis hvide balloner, sart grønne servietter, fine organza poser i neutrale farver eller grå bånd til indpakning af gaver. Ved at blande neutrale nuancer med Baby Shower pynt til pige i lyserødt kan du give din oppyntning den sidste finish. 

Vores sortiment af Baby Shower pynt til pige vokser stadigvæk

For at du altid finder det flotteste pynt og de nyeste hits af festartikler opdaterer vi Purple & Pink løbende med nye produkter. Hertil tager vi på messer og udstillinger for at altid finde det 'nye sort' i universet af festartikler.

Så det Baby Shower pynt til pige du ser her i dag er kun et lille udpluk af de pynteting du fremtidig kan finde her i shoppen. Der findes der mange festartikler og fest temaer - søde og praktiske engangsservicer, yndige pynte pakker, fortryllende bordpynt og fantastiske dug som med tiden kommer til fylde hylderne hos Purple & Pink. Bare kig forbi jævnlig og du vil altid opdage nogle nye spændende produkter i kategorien Baby Shower pynt til pige.  

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.