0 varer i din kurv

Honeycombs

Honeycombs - søde papirbolde, dekoratonsbolde eller papirkugler til enhver festlig andledning. Her finder du et stort udvalg af honeycombs i forskellige størrelser og farver til netop din fest. 

Honeycombs pynt til enhver fest

Når du pynter op til festen - om det nu er et babyshower, barnedåb, fødselsdag, bryllup eller en anden festlig begivenhed - er guirlander og bannere er en fin mulighed for at skabe den rette stemning i omgivelserne. 

De fine honeycombs er ligeså fantastiske som de mere kendte bannere og guirlandere. De runde papirkugler eller papirbolde er idéelle til at dekorere til enhver fest. De fås i forskellige farver og størrelser og det er tit en kombination af dette som skaber den rette stemning og giver festen den sidste finish. 

For dig der vil kombinere bannere, guirlander med honeycombs til en speciel festlig begivenhed findes de her kategorier i webshoppen - så du nemt kan finde matchende pynt til netop din fest. 

Honeycombs kan bruges på mange forskellige måder. Du kan hænge dem op ligesom man gør med bannere og guirlandere men du kan også bruge dem som bordpynt. Du kan eksempelvis bruge små honeycombs som dekorationskugler på bordet. 

Det er også rigtig fint at kombinere honeycombs med søde Papir PomPoms eller rispapirlamper. 

 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro