Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

Honeycombs

Honeycombs - søde papirbolde, dekoratonsbolde eller papirkugler til enhver festlig andledning. Her finder du et stort udvalg af honeycombs i forskellige størrelser og farver til netop din fest. 

Når du pynter op til festen - om det nu er et babyshower, barnedåb, fødselsdag, bryllup eller en anden festlig begivenhed - guirlander og bannere er en fin mulighed for at skabe den rette stemning i omgivelserne. 

De fine honeycombs er ligeså fantastiske som de mere kendte bannere og guirlandere. De runde papirkugler eller papirbolde er idéelt til at dekorere til enhver fest. De fås i forskellige farver og størrelser og det er tit en kombination af dette som skaber den rette stemning og giver festen den sidste finish. 

For dig der vil kombinere bannere, guirlander med honeycombs til en specielt festlig begivenhed findes de her kategorier i webshoppen - så du nemt kan finde matchende pynt til netop din fest. 

Honeycombs kan bruges på mange forskellige måder. Du kan hænge dem op ligesom man gør med bannere og guirlandere men du kan også bruge dem som bordpynt. Du kan eksempelvis bruge små honeycombs som dekorationskugler på bordet. 

Det er også rigtig fin at kombinere honeycombs med søde Papir PomPoms eller rispapirlamper. 

 

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.