GRATIS GAVEINDPAKNING

Festlige bannere og guirlander til Baby Shower, dåb, navngivning, fødselsdag

Skal du holde fest til en lille pige eller dreng? Guirlander og bannere er uundværlige pynteting - om du nu skal holde et Baby Shower, barnedåb, navngivning den magiske 1. fødselsdag eller en anden børnefødselsdag. 

Det er nemlig ikke kun bordpynt som er afgørende for at skabe den festlige atmosfere, det er pynt i hele huset eller omgivelserne som er med til at invitere gæsterne til det ønskede univers. 

Guirlander og bannere er en nemt måde at skabe den rigtige stemning til din fest. De er nemt at sætte op og alsidige - du kan pynte væggen, loftet, bordet - kort sagt hele stuen, huset, haven eller hvor den festlige begivenhed nu finder sted. 

Hænge guirlander, flagranker, pom pom guirlander eller.... ?

Leder du efter hænge guirlander, flagranker, pom pom guirlander eller bannere til festen? Vil du pynte din flagstang med et hippie flag eller skal diskrete spiral guirlander pynte loftet ved Jeres barnedåb? Så finder du her vidunderlig flotte guirlander og bannere som gør din fest til en succes - om det nu er et Baby Shower, navngivningsfest, barnedåb, den magiske 1. fødselsdag eller enhver anden børnefødselsdag. 

Der findes mange slags forskellige guirlander og bannere, eksempelvis hænge guirlander eller væg bannere, du kan vælge imellem. Alt efter hvad din temafest går ud på kan du vælge de helt rigtige design og farver af bannere og guirlander som du vil pynte op med. 

Skab en festlig stemning med fortryllende guirlander og bannere

Sikker kender du det beundrende måde man træder ind i en festlig pyntet stue, sal eller have, hvor man skal tilbringe de næste flere timer i selskab af dejlige mennesker. Og det er allerede her - når man træder ind i omgivelserne - som udgør om man føler sig tilpas til festen eller om hvad man synes om hele arrangement. Det er nemlig på første øjeblik vi vurderer æstetikken. Og helt klart vil du skabe et festligt univers eller en festlig stemning alle elsker når du står for at arrangere festen. 

Så det er derfor det handler om at pynte op på en æstetisk og stilren måde. Det betyder at alt pynt matcher til hinanden, at et evt. tema afspejles i alt pynt - bordpynt, engangsservice og netop pynt på væggene og til loftet. Det handler nemlig ikke kun om at skabe et festligt dækket bord, det handler om at skabe en atmosfere igennem festens omgivelserne hvor bordet er kun en enkelt detalje. 

Reusable bannere og guirlander til festen

Det er ikke en hemmelighed at du kan give en formue til at pynte op med. Og rigtig, det er ikke helt billigt at finde de helt perfekte balloner, bordpynt, servietter og bannere og guirlandere som skal pynte din fest. Det er derfor du kan måske tage en kig forbi mulighederne for reusable pynteting. Der findes rigtig flotte bannere som kan bruges til flere festlige begivenheder - fra Baby Shower til barnedåb hen til den 1. fødselsdag eller endda længere.

Det smarte ved sådan nogle bannere er at du kan tilpasse dem ved at klistre klistermærker på som afspejler netop den festlige begivenhed du lige vil holde. En rigtig god idé til alle som gerne vil spare lidt penge uden at går på kompromis med pynt. En fin eksempel på sådan en reusable banner kan du se her

God fornøjelse! 

💕 💕 💕   

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.