0 varer i din kurv

Børnefødselsdag

Her på siden finder du alt til at pynte op til en uforglemmelig børnefødselsdag. Du finder festartikler som guirlander, bannere, bordpynt, balloner, servietter og engangsservice som paptallerkner, servietter og papkrus. Alt til at arrangere en vidunderlig temafest til en helt igennem fanstastisk børnefødselsdag!

« 1

Et univers af pynt til børnefødselsdag

Dit barns 1. fødselsdag er en vidunderlig dag. For første gang bliver din lille guldklump fejret på grund af at han eller hun fylder år. Nu har du ikke længere en baby - men et barn. Det skal selvfølgelig fejres - med pynt, festartikler såsom søde guirlander, yndige bannere, praktisk engangsservice og selfølgelig med lækker kage og kagelys

Det er altid en stor dag når barnet fylder år, men den 1. fødselsdag er en helt særlig dag. Denne festlige begivenhed vil du altid huske. Den første gang der står et lys i kagen og for første gang familien er samlet for at fejre den lille fødselar. 

Festartikler og pynt til 1 års fødselsdagen

Det er en vidunderlig fornemmelse at pynte op til denne festlige begivenhed med alt, hvad der skal gøre dagen uforglemmelig. Der findes utrolig mange søde festartikler og pynteting til især den første fødselsdag. Yndige guirlander, festlige bannere, søde papkrus og paptallerkner, skønne servietter og selvfølgelig talballoner med 1 tal er pynteudstyr som er uundværlig til denne særlige fødselsdag. Det er også altid en god idé til at pynte kagen med et kagelys eller med kagepynt med et 1 tal på. 

Engangsservice i samme design som alle andre festartikler du pynter op med, er med til at skabe en stilren 1. fødselsdag. Det er altid praktisk at dække det festlige bord med engangsservice - du slipper for opvask og har mere tid til at være sammen med fødselsdagsbarnet og nyde den særlige dag. Der kan nemt ryddes op efter festen - engangsservicen kommer du bare ned i en plastikpose og ud i skraldespanden - så er der ryddet op igen. 

1 års tema fødselsdag for børn

Her på PurpleandPink.dk har jeg fundet nogle fine festartikler til barnets 1 års fødselsdag. For at gøre det så nemt som muligt for dig at pynte op har jeg nogle fine børnefødselsdags pynte serier, hvor alt pynt og festartikler matcher fint sammen. Alternativt kan du vælge at kombinere de mange pynteting og festartikler helt efter din egen smag - jeg er sikker på at du finder de helt rigtige ting til at pynte op til en perfekt 1 års fødselsdag. 

Nyd den helt særlige dag - barnets 1. fødselsdag! 

Tid til at pynte op til børnefødselsdag

'Har mit barn ikke lige fejret sin 1. fødselsdag' - tænker du måske.

Jo, tiden flyver og efter Baby Shower, dåb og den magiske 1. fødselsdag træder du ind i universet af børnefødselsdage. Lige pludselig lærer du om de mange yndlingsfigurer som bor i dit barns verden som eksempelvis McQueen fra Disneys 'Cars'. Hvad kunne være mere fantastisk end at fejre dit barns særlige dag, børnefødselsdagen, sammen med de helte og figurer?

Du kan vælge at pynte op til børnefødselsdagen med festligt pynt fra en serie du ser her på siden. Tilhørende festartikler som engangsservice, paptallerkner, papkrus, guirlander, balloner og meget mere kan ses under de enkelte fødselsdags pynte serier.

Alternativ kan du selv blande pynt til børnefødselsdagen til den sammensætning der passer dig. Alle festartikler til den perfekte børnefødselsdag finder du under pynte serier.

Børnefødselsdags temafest

Måske er det nu tid til at arrangere børnefødselsdagen som en ægte temafest, nu, hvor pigerne og drengene er lidt ældre. Børnene vil sikkert være begejstret over et rigtig fint pyntearrangement - om det nu er ballerina tema eller pirat tema. Du kan helt sikkert trylle et tema univers frem som alle vil være begejstret for. 

En skattejagt kan være en super leg til børnefødselsdagen - når det hele er pakket ind i eksempelvis en temafest med pirater. Eller hvilken pige vil ikke elske at være ballerina for en dag - lav en temafest med ballerina tema og pigerne vil elske det. Måske skal festen også bare være cool, ikke prinsesse agtig og heller ikke uhyggeligt piratagtig. Så er 'Flower Power' pynte tema helt rigtig. Cool design til seje tøser.

Der findes selvfølgelig også pynt og festartikler i pynte serier til de mindste. Fødselsdagspynt med de søde jungledyr er eksempelvis noget for alle som elsker junglen, safari og de vilde dyr - et meget populært børnefødselsdagstema. De fine truthorn i form af fødselsdagsrysler er garanteret højt elsket på Jeres jungle fest. 

Eller hvis de mindre børn er til Disney helte så er pynte serien med Disney tema Zou perfekt for jeres fødselsdagsfest. Her findes eksempelvis en fin ballon buket med heltene fra serien - garanteret blikfang på enhver børnefødselsdag. 

Jeg er sikker på at du finder det helt rigtige fødselsdagstema her på siden - om du nu skal holde pigefødselsdag eller drengefødselsdag. Alle de fine pynteting, festartikler og engangsservicer er med til at gøre Jeres temafest til et stort hit. Pynt op med festartikler fra en pynteserie og kig eventuel forbi de andre serier om du finder noget som matcher lige præcis din temafest.

Ha' en fantastisk børnefødselsdag - til pige, til dreng eller begge dele!

☠ ☮  

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro