GRATIS GAVEINDPAKNING

Børnefødselsdag

'Har mit barn ikke lige fejret sin 1. fødselsdag' - tænker du måske.

Jo, tiden flyver og efter Baby Shower, dåb og den magiske 1. fødselsdag træder du ind i universet af børnefødseldage. Lige pludselig lærer du om de mange yndlingsfigurer som bor i dit barns verden som eksempelvis McQueen fra Disneys 'Cars'. Hvad kunne være mere fantastisk en at fejre dit barns særlige dag, fødselsdagen, sammen med de helte og figurer?

Her på siden finder du alt til at pynte op til en uforglemmelig børnefødselsdag. Du finder festartikler som guirlander, bannere, bordpynt, balloner, servietter og engangsservice som paptallerkner, servietter og papkrus. Alt til at arrangere et vidunderlig temafest til dit barns fødselsdag! 

Du kan vælge at pynte op til børnefødselsdagen med festlig pynt fra en serie du ser nedenunder. Sammenhørende festartikler som engangsservice, paptallerkner, papkrus, guirlander, balloner og meget mere kan ses under de enkelte fødselsdags pynte serier.

Alternativ kan du selv blande fødselsdagpyntet til det perfekte pyntearrangement. Alle festartikler til den perfekte børnefødselsdag finder du nedenunder pynte serier.  

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.