0 varer i din kurv

Pynt til bryllup

JA! I har sagt ja, til hinanden og nu er tiden kommet til den fantastisk bryllupsfest. Denne skal selvfølgelig fejres med al den pragt som denne dag er - en dag man aldrig glemmer. Med pynt til bryllup komemr du langt i forhodl tilat skabe de helt rigtig rammer for festen. Om I er til det romatiske traditionelle bryllup eller en bryllupsfest hvor der er gang i den med venner og famile, er her alt hvad I behøver af bryllupspynt. Lige fra bordpynt til bryllup, bordkort og festlige ballonbuer. 

« 1

Pynt til bryllup – hvad har du brug for?

Der finde jo rigtig mange holdninger til hvor meget man skal pynte op til bryllupsfesten. Men heldigvis er det helt op til dig hvilket og hvor meget bryllupspynt der er brug for.

Der er jo mange faktorer der spiller ind. For det første skal der tages stilling til hvor bryllupsfesten skal holdes – dette hr jo indvirkning på hvor meget pynt du har brug for. Skal festen holdes hjemme, så er det en rigtig god ide at gå all ind på at pynte op til brylluppet. Nemlig for at skabe nogle rammer som er lidt væk fra hverdagen, og som kan være med til at gøre dagen og aftenen helt speciel.

Skal festen derimod holdes i lejrede lokale som I selv anrette med borddækning, bar og dansegulv, så er der ofte brug for at skrue lidt mere op for pynt til brylluppet, da disse lokaler ikke altid er de mest inspirerende og festlige.

Holder I fest på hotel, så er der måske ikke så meget brug for servietter og dekorationer, da hotellet eller restauranten tit kan hjælpe med dette. Dog kan man altid selv komme med pynt som f.eks. ballonbuer, bordpynt som pyntediamanter, bordkort til bryllup og andet pynt til bryllup som passer ind i den stil I vil holde bryllup på.

Romantisk pynt til bryllup

Har I valgt at holde et romantisk bryllup, så findes det uendeligt meget pynt til bryllup. Her er det tit en kunst at begrænse sig. Men hvorfor begrænse sig med bryllupspynt? Dette er jo netop den festlige begivenhed hvor man kan gå all in med op pyntningen. Det dejlige ved romantisk pynt til bryllup er at du kan sammensætte mange forskellige pynteting til at skabe den helt rigtige romantiske stemning. Brug for eksempel fjer eller rosenblade som et gennemgribende symbol i din bryllupspynt.

Bordpynt til bryllup

Intet bryllup uden et flot pyntet bryllupsbord. En store del af bryllupsfesten forgår ved bordet, og derfor skal du sikre dig at pynte bordet. Bordpynt til bryllup er alt lige fra bordkort, servietter til bryllup, strøpynt og konfetti. Brug for eksempel en festlig bordløber som matcher i farve med den store ballonbue der virker som indgang til festlokalet – det er med til at skabe en helhed for bryllupsfesten. Og det er lige præcis det du skal tænke på når du finder bordpynt til et bryllup. En billig måde at lave bordpynt til bryllup er ved at brug 2 eller 3 forskellige slags servietter. Her kan du skabe en dejlig kontrast og farvesammensætninger som spiller godt sammen med blomsterdekorationerne.   

Her lidt tips til at komme godt i gang med at finde bordpynt til bryllup:

  • Vælg et farvetema som passer til resten af bryllupsfesten. Her skal du tænke på hvilke farver har blomsterne i kirken, hvilke farver er der i brudebuketten og i blomsterdekorationerne til bordet.
  • Ofte er dugen hvid, så derfor er det en god ide at finde en fin og festlig bordløber som kan oplive bordet på en ensfarvet dug. Brug bordløberne enten hele vejen ned gennem midten af bordet, eller klip den over og læg den på tværs af bordet så dem der sidder over for hinden ’deler’ bordløber.
  • Brug forskellige skønne servietter. Det er med til at live bordet op. Bl.a. kan du folder dem sammen og få spændende farvenuancer frem.
  • Stearinlys hørere sig selvsagt til et bryllup. Men søge for at de ikke står så gæsterne kan brænde sig på dem. Her skal du enten vælge nogle høje lys så dine gæster kan se dem. Alternativt skal du vælge kugle lys, som kan stå i glasskåle. Så er du også sikker på at de ikke vælter og sætte lid i det fine bryllupsbord.
  • Pynt de foldere servietter med smukke silkebånd og læg en lille gave på hver tallerken.

Bordkort til bryllup

Når du planlægger din pynt til bryllup, så kommer du ikke uden om at lave en bordplan hvor folk skal sidde. Det er altid lidt spændende som gæst at gå rundt og lede efter sin plads – og ikke mindst se hvem man skal sidde sammen med og feste. Du kan vælge selv at lave dine egen bordkort, hvis du er lidt kreativ. Her er det fint at have nogle fine bordkortholdere til at præsentere dine søde bordkort – se lidt bordkortholdere her.

Pynt til bryllup – glem ikke bryllupspynt til festlokalet

Det er vigtigt at pynte op i festlokalerne. Start allerede med at byde dine gæster velkommen når de kommer til stede hvor fest skal holdes med en imponerende dekorativ ballonbue. Hæng festforhæng op, enten som baggrund der hvor brudeparret skal sidde eller i baren. Pynt et hjørne med blomstervæg, eller ballonvæg, hvor gæsterne kan sende videohilsner og tage selfies til brudeparrets scrapbog som minde om brylluppet. Hæng balloner, honeycombs og tassler ned fra loftet over dansegulvet. Ideerne er uendelige når du skal pynte op til bryllup.

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med