0 varer i din kurv

Konfetti

Her på siden finder du det flotteste konfetti til enhver festlig begivenhed. Om det nu er et vidunderligt Baby Shower, en uforglemmelig barnedåb, en magisk 1.fødselsdag eller en sjov børnefødselsdag - konfetti er det klassiske strøpynt til bordet. 

Se det stort udvalg af konfetti hos PurpleandPink.dk hernunder og vælg din favorit - om det er nu små sutter, sommerfugle, søde baby fødder eller glimrende stjerner - der findes mange forskellige måder at give dit festlige bord den sidste finish! 

Ingen fest uden konfetti! 

Med festligt konfetti kan du nemt og hurtigt trylle den magiske stemning på bordet. Du kan vælge konfetti med super søde motiver, runde konfettier, konfetti med og uden glimmer. Du finder konfetti i alle mulige former, farver og designs så dit bord  helt sikkert bliver umådeligt festligt.

Det er derfor det er rigtig nemt at benytte konfetti som festpynt til borddækning. I kombination med alt andet bordpynt du har valgt til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag, børnefødselsdag eller den fest du står og planlægger, tryller konfettien den perfekte stemning på dit bord.

Glitter konfetti i festlige farver og designs

Alt efter hvilken fest du skal holde og hvilket tema festen har, ville du typisk vælge konfetti som matcher dertil. Hvis du nu eksempelvis står og holder en børnefødselsdag med temaet 'ballerina' så kan du fortrylle bordet med søde servietter, paptallerkner og papkrus. For at din borddækning bliver perfekt til netop dette fest tema kan du strø noget sød konfetti med ballerina sko på bordet og wupti - er din borddekoration færdig.

Når du holder en barnedåb kan du strø konfetti i lyseblå og lyserøde farver, med søde glitter stjerner og hjerter på det festligt dækkede bord. Hermed understreger du dåbens tema - dvs. om det drejer sig om en barnedåb til den lille pige eller lille dreng.

Konfetti og bordpynt til festlig borddækning

Alt i alt er konfetti en afgørende detalje når det drejer sig om en festlig borddekoration. Servietter, bestik, evt. engangsservice og flot bordpynt kan nemt suppleres med de fineste konfettier som giver borddækningen den sidste finish. 

Der findes utrolig mange slags konfettier til enhver festlig begivenhed og ethvert fest tema. Udover mangfoldige farver findes der også mange søde designs af konfettier. Konfetti kan fremstår i form af små baby figurer, minimalistiske polka prikker lavet af papir, pynte krystaller, glitter konfetti, konfetti i form af pynte sand og meget mere.  

Konfetti til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag, børnefødselsdag

Når du leder efter fin konfetti som matcher dit fest tema og alt andet festpynt du allerede har valgt til netop din fest kan du måske kigge forbi de følgende kategorier her hos PurpleandPink.dk. Kategorierne indeholder konfetti, fest- og bordpynt som matcher perfekt til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødselsdag. 

Se de enkelte kategorier med konfetti og yderligere festartikler til bordet her: 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro