0 varer i din kurv

Bordpynt & tilbehør

'OMG - hvor er denne borddækning bare en drøm!' -

kunne du tænke dig at det er det eller lignende beundring dine gæster kommer med, når de får øje på din vidunderligt flot pyntet Baby Shower bord eller omgivelserne som tager dem med på rejse til et fortryllende Baby Shower univers? 

Så er du havnet på det helt rigtige sted! Her hos PurpleandPink.dk findes det flotteste Baby Shower pynt, et stort udvalg af pynteting til borddekoration, oppyntning af omgivelserne, yndige indbydelser og invitationer til kick off af festen, søde gæstegaver og masser af inspiration til det mest perfekte Baby Shower ever! Men se selv: 

« 1

Baby Shower pynt - masser af pynteting til festen

Når du står og skal holde Baby Shower så er det klart at du skal tænke på gaver, festens tema og ikke til sidst på Baby Shower pynt. Der findes masser af muligheder for at gør Jeres fest til noget specielt - men helt sikker har alt de søde pynteting der findes en stor betydning for at skabe den rette stemning. 

Det er ikke altid nemt at beslutte sig for det rigtige Baby Shower pynt. Hvordan finder jeg frem til netop de pynteting som passer til vores fest? tænker du måske. Hertil kan jeg anbefale dig vores gratis tjekliste til hvordan du planlægger det mest fantastiske Baby Shower ever. 

Alt pynteting, tilbehør og accessoires til dit Baby Shower - her på siden finder du unikt og flot pynt til din fest. Om det er bordkort, dekorationspinde, kagepynt, muffinsforme, dug eller en sød engangsservice med Baby Shower motiv - her på PurpleandPink.dk finder du garanteret dine pynte favoritter!  

Når du ikke er til de klassiske pige og drenge farver - her på siden finder du også mange pynteting i neutrale nuancer som er med til at skabe den vidunderlige stemning af et Baby Shower. 

Pynteting til Baby Shower - alt pynt til bordet og omgivelserne

Når du/I er nået så langt i festens planlægningen at I kan tænke over, hvilket Baby Shower pynt der skal til Jeres fest, så er det en god idé at finde et tema til Jeres Baby Shower. Simpelthen for at holde den røde tråd i alt oppyntning og for at sikre en stilren og æstetisk udseende af Jeres pynte arrangement.

Når temaet står kan I starte Jeres overvejelser vedr. hvilket slags af Baby Shower pynt det skal være. Ethvert pynte tema byder på forskellige muligheder at pynte op med. Nogle temaer byder på fortryllende invitationer og indbydelser for at kick starte festen. Udover det er det typisk at der findes 3 slags Baby Shower pynt i alle pynte temaer: 

Baby Shower pynt, tilbehør og accessoires

Når I dykker lidt dybere ind i hele Baby Shower tema vil I finde ud af at denne festlige begivenhed ikke kun lever af fortyllende pynt og pynteting. Netop ved et Baby Shower er det også aktiviteterne og lege som udgør festen. Helt klart at der findes også masser af tilbehør og accessoires vedr. aktiviteterne og lege ved et Baby Shower

Hilket tilbehør eller accessoires I har brug for Jeres fest er afhængig af hvilket tema i har valgt. Inspiration hertil finder du på vores gratis tjekliste. Men måske er du bare i starten af hele planlægningsprocess og vil skaffe dig en overblik over mulighederne. Så kan du finde masser af tilbehør og accessoires til Baby Shower her

Alt Baby Shower pynt et sted! 

Der findes masser af Baby Shower pynt og måske er det slet ikke det hele du har brug for at pynte op til Jeres fest. Jeg har lavet denne side for at du kan skaffe dig en overblik af mulighederne. På denne side kan du se alt pynt der findes hos PurpleandPink.dk.

Når du synes det er lidt forvirrende eller lidt for meget så har du muligheder for at enten kigge forbi de mangfoldige Baby Shower temaer eller de forskellige kategorier af pynt. Jeg er i hvert faldt 100% sikker at du finder netop det Baby Shower pynt til Jeres fest og jeg ønsker Jer det mest fantastiske Baby Shower ever!

Baby Shower pynteting - pynt til bord og omgivelserne

Når der er Baby Shower skal der pyntes op så omgivelserne, det festlig dækkede bord og gavebordet går op i en æstetisk pyntet enhed. For at skabe den festlige stemning kan du pynte væggene og loftet med søde bannere og guirlander og dække bord med fine paptallerkner, papkrus og servietter. 

Baby Shower pynt såsom serpentiner og konfettier, tilbehør, bordpynt og accessoires er med til at gøre enhvert Baby Shower til en success. For at gør det nemt for dig har jeg lavet nogle kategorier her på siden som giver dig et hurtigt overblik over alt Baby Shower pynteting der fås her i shoppen: 

Baby Shower - hvilket tilbehør og accessoires udover pynt?

Hvilket tilbehør og accessoires udover pynt skal der ellers til Baby Shower? tænker du nu måske. Jeg har valgt at lave denne kategori for at samle op på alt andet pynt som ikke matcher en af de ovenstående kategorier.

Så det er derfor at du finder i denne kategori Baby Shower pynteting såsom søde pynte figurer og strøpynt til bordet, sød konfetti, såkaldte centerpieces, dekorationspinde, udstyr Baby Shower lege, bordkort og bordkortholdere, gaveæsker og gaveposer og meget mere. 

Pynteting til Baby Shower - stort udvalg af tilbehør og accessoires

Baby Shower er kommet til Danmark for at blive og det er derfor at pynteting her på siden bliver stadig flere og flere for at vi kan tilbyde dig et mega stort udvalg af alt muligt tilbehør og pynteting til festen

Vores ønske er, at Jeres Baby Shower bliver en uforglemmelig fest med minder som varer evigt og som kan deles med babyen som ikke engang har set dagens lys når festen holdes. 

 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro