GRATIS GAVEINDPAKNING

Gaveæsker, gaveposer & slikposer

Gaveæsker, gaveposer og slikposer - helt sikker en afgørende detalje til enhver fest! Eller kender du ikke til traditionen om dåbsmandler som er gemt i en fin gaveæske ved enhver festlig tallerken? Lige som tradtionen til barnedåb har enhver fest en tradition som kræver små gaveæsker, gaveposer eller slikposer.

Dåbsmandler til barnedåb og gæstegaver til Baby Shower. Det er ikke en decideret tradition at fordele mandler til Baby Shower. Til gengæld findes ved denne festlige begivenhed en anden tradition vedr. små gaver. Læs mere hertil helt ned på siden :)  

Gaveæsker, gaveposer og slikposer - ja tak!

Når du står og planlægger en fest - om det nu er et Baby Shower, en barnedåb, en 1. fødselsdag eller en børnefødselsdag - kan det være en god idé at sætte sig ind i festens traditioner og kutymer. Det er nemlig netop traditioner og kutymer som er på betydelig vis med til at skabe den rette stemning til festen. 

Alt efter hvilken fest du vil holde skal du tænke over små gaveæsker, yndige gaveposer eller sjove slikposer - ikke kun papir til indpakning eller gaveæsker til at pakke gaver ind. Hvorfor? Tag et kig i det næste afsnit :) 

Gaveæsker og gaveposer til mandler ved barnedåb 

Enhver fest har sin helt egen tradition. Traditionen at give mandler i søde små gaveæsker eller organza poser spreder sig mere og mere til dåbsfester. Men hvorfor findes der små mandler i en gaveæske til barnedåben?  

De mandler der gives som mandelgave står blandt andet for frugtbarhed, velstand og en lang lev - både ved bryllupper og dåb, er disse smukke ønsker for fremtiden. Selv bittere mandler kan man give som små gave ved dåben. Disse udtrykker, at selv i svære tider, uanset hvad der sker, står familien sammen. Hvis forældre eller bedsteforældre giver bitre mandler som gaver til gæsterne- yndigt pakket in i gaveæsker eller gaveposer, tyder det på at der lægges stor vægt på familien - også i bitre tider - og dette bånd vil man også overføre til barnet.

Gæstegaver i små gaveæsker og gaveposer ved Baby Shower 

Når der skal holdes Baby Shower har gaveæsker, gaveposer og slikposer en helt anden betydning. Der ikke en tradition at give mandler i gave, men andre gaver som glæder gæsterne, moren og det ufødte barn. Inspiration til gaver og gave tradition ved Baby Shower finder du her. 

Stort set er det kun fantasien som sætter grænsen, hvilke gaver du giver til et Baby Shower - men det er altid en god idé at følge festens tradition for at det virker autentisk og ikke halv. Især til Baby Shower findes der yndige gaveæsker med søde motiver som matcher hele Baby Showeret's tema eller fortryllende gaveposer til de små og støre gaver. 

Gaveposer og slikposer til fødselsdage

Når der gives gaver til den 1. fødselsdag eller enhver anden børnefødselsdag er det en rigtig fin idé at pakke dem ind i gavepapir eller bare i en flot gavepose. Indpakningen i gaveposer er meget nemt og hurtig og de fine poser kan evt. genbruges. 

En anden lækker tradition til fødselsdage er slikposer. De små plast-, papir- eller cellofan poser kender vi vist alle. De indeholder enten små gaver til børnene som er inviteret som gæst til fødselsdagen eller også slik. Rigtig fin er det når man kan give en lille pose til børnene når de bliver hentet igen. Så har de en sjov minde af fødselsdagen, især når de små plastposer som bruges som slikposer matcher fødselsdagens design :) 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.