0 varer i din kurv

Jungle dyr

Når du skal pynte op til fødselsdagen til de mindste så ligger du helt rigtig med fødselsdags tema 'Jungle Dyr'. Alle børn elsker des søde elefanter, giraffer og aber. Måske ligner den lille søde abe lidt Peder Pedal? Lidt, måske.

I hvert ligger du helt rigtig når du får safari stemningen ind i stuen til fødselsdagen - om det er en pigefødselsdag eller en drengefødselsdag. Med den yndige engangsservice med jungle dyr ligger du helt rigtig. Her finder du alt hvad du har brug for til at skabe en hyggelig fødselsdagsstemning. Pynt op med søde paptallerkner, yndige servietter, balloner, guirlander og papkrus. Og alle vil selvfølgelig elske de smarte truthorn til børnefødselsdagen.  

Fødselsdagpynt og festartikler fra fødselsdags pynte serien med 'Jungle Dyr' er med til at gøre festen til en uforglemmelig oplevelse til de mindste. De søde dyr på servietterne, paptallerknerne, papkrus og plastikdugen kender de fleste - elefant, giraf, abe, krokodille, frø, tiger og fugl er allesammen sjove kamerater som børnene kender fra deres leg, historier og fortællinger.

Matchend til farverne af engangsservicen finder du muffins forme og muffins pynt som selvfølgelig udgører fødselsdagens uundværlige bageværk. De søde muffins kan pakkes ind i muffins wrapper og blive pyntet med muffins pynt med balloner. Eller du kan også vælge muffinsforme og pynte dem med yndige gule flag.

Du kan kombinere den flotte engangsservice med fødselsdagspynt til omgivelserne og fortrylle stuen eller værelse til en rigtig jungle. I fødselsdags pynte serien finder du balloner og guirlander i matchende design. De sjove grønne pom pom guirlander kan skabe jungle stemning når de hænges op i tætte formationer så de ligner en urskov. 

Det største hit på børnefødselsdagen med de søde jungle dyr vil dog være de sjove fødselsdags rysler eller truthorn. Hvem elsker ikke at puste ind i truthornene og løbe rundt med dem? Og selvfølgelig fødselsdagsgaverne. For at du kan pakke dem ind så de matcher til festartiklerne og fødselsdagspynt finder du også nogen fint gavebånd her på siden. 

Jeg ønsker jeg en rigtig fin børnefødselsdag med alle de søde jungle dyr på engangsservicen, pynt og festartikler! 

☘ ☘ 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med