Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Pynte serie 'Love & Peace'

Her finder du pynteting og festartikler til fødselsdagen eller temafest, hvor alt drejer sig om de seje hippier! Hippie briller, engangsservice, flag med hippie bus, yndige guirlande og søde smykker til hår er rigtig fine detaljer som gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse! 

Hvem kender ikke til de seje hippier med deres flower power look, peace tegn og hippie busser? Helt klart at de havde rigtig sjovt - lige som du og dine gæster skal have det til din fest - om det nu er en fødselsdagsfest eller en temafest du er ved at planlægge. 

Her på siden finder du alt pynt, der er med til at skabe den retter stemning. Pynt til omgivelsner såsom guirlander, flag og banner, bordpynt såsom menukortholder eller servietter og pynt og udstyr til gæsterne selv gør at hippie tiden kommer en hel del tætter på og din fest bliver til en autentisk hippie fest. Om hippie festen med alt det fine pynt og de søde festartikler er nu en teenagefødselsdag, hvor der holdes diskofest eller en temafest med venner - dine gæster vil helt sikkert huske din fest som en af de bedste.

☮ ☮ 

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.