0 varer i din kurv

Balloner til barnedåb

Det er helt klart - balloner er uundværligt ved enhver fest og balloner til barnedåb skal til for at fuldendgøre udsmykningen af Jeres barnedåbsfest. Det kan ikke foreklares hvorfor, men ballonerne i mange forskellige varianter er med til at skabe den rette stemning til festen.

Små børn glæder sig når de flotte balloner svæver ned og det er altid stort for dem at få en ballon fyldt med helium sådan den svæver op på loftet. Og også vi voksne er fascinerede af balloner - ellers ville de ikke findes på bryllupper, fødselsdage, firmafester og til barnedåb. 

Så det er sikker også derfor at balloner er en del af din pyntearrangement til barnedåb. Balloner til barnedåb er med til at skabe den rette stemning og det er super nemt at trylle en fin udsmykked sted frem ved hjælp af balloner. Der findes mangfoldige balloner, eksempelvis latex balloner, helium balloner og ballonbuketter. Balloner med fine motiver som er super fint til en barnedåb såsom med en stork med en baby, med bogstaver 'It's a boy', med yndige prikker og meget mere. 

Forskellige slags balloner til barnedåb

Der findes et hav af balloner til barnedåb. Her hos Purple & Pink har jeg fundet nogle fine eksemplarer frem som er perfekt som dåbspynt. Der er latex balloner, balloner i helium kvalitet, ballonbuketter, konfetti balloner og klassiske balloner.

Alt efter hvilken slags balloner du er til - du finder her på siden helt sikker de helt rigtige balloner til netop din fest. Hvis du ville vide mere om de enkelte slags balloner kan du læse mere i vores store ballonguide. (bare scroll helt ned på siden der)

Ballonbuketter som dåbspynt 

Et nyt hit til barnedåb (og alle andre festlige begivenheder) er ballonbuketter til det festlig dækkede bord. Men hvad er nu en ballonbuket? En ballonbuket fungerer ligesom en blomsterbuket - bare at en er lavet af balloner. Det kan være balloner i alle mulige former og farver, eksempelvis balloner af latex. Det er dog mere almindelig at ballonbuketter er lavet af heliumballoner som enten puster sig selv op når man pakker buketten ud eller som skal fyldes med helium.

Typisk er det helium balloner på en pind med alt muligt andet pynt som udgør en ballonbuket. Barnedåbspyntet hylder stor set babyens køn så derfor kan der eksempelvis står 'It's a boy' eller 'It's a girl' på ballonerne af buketten. Hvis du er i tvivl om hvordan sådan en ballonbuket kan fungere som pynt på dit bord kan du se en ballonbuket til pige her og en ballonbuket til dreng her.  

Diskrete balloner til barnedåb

Balloner til barnedåb findes med mange motiver, i forskellige former og farver. Hvis du er til mere enkelte balloner til barnedåb kan du også vælge nogle ensfarvede balloner i eksempelvis hvid eller gul eller balloner i typiske pigefarver og drengefarver - eksempelvis lyseblå eller lyserød.

Det er kun din egen fantasi som sætter grænsen for hvordan du pynter op til Jeres barnedåb og hvilke barnedåbsballoner bedst muligt matcher til det andet pynt til barnedåb. Måske kan du tage forbi vores fine pynte temaer til barnedåb. Her kan du finde inspiration til festlig borddækning som en idé om, hvilken farvetema balloner skal matche til. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro