FRAGT FRA KUN 35,-

Rose Gold pynt

Rose Gold er bare den mest elegante og eksklusive farve du kan bruge til at pynte op til fest. Rose gold pynt går til de fleste fester hvor stilen skla være en smule mere fin og luksuriøs. Festpynt i rosegold går især rigtig fint til Babyshower, barnedåb, bryllupper og 'Brid to be'. Rose Gold pynt går også under navnet rosa guld pynt eller rosegold pynt. Vi har samlet alt rose gold pynt her på siden. 

Rose Gold tema

Med en rose gold temafest er der masser af pynt at vælge i mellem. Ovenfor kan du vælge blandt en masse af det festlige pynt som høre under farvetemaet rosegold elelr rosa guld, som det også kaldes. Vi har de mest basic pynte ting som man behøver til enhver fest - rose gold papkrus, rose gold tallerkner og rose gold balloner. 

Rose gold pynt til fødselsdag

Ud over basic pynt med rose gold har vi et rigtig stort sortiment af pynt til en fin rose gold fødselsdagsfest. Fine servietter med rose gold skrift, rose gold 'Happy Brithday' banner og tassel guirlande i rose gold. 

Babyshower i rose gold

Skal du holde Babyshower så er det blevet meget populært at holde farvetemaet i Rose gold. Her finder du en masse sødt pynt som for eksemple rose gold konfetti, flotte og festlige balloner i rose gold tema og selvfølgelig den fuldstændige overdådige rose gold ballonbue - flottere blir det ikke.

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LEVERING 1-2 HVERDAGE
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.