Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Bestilling

Alle priser er inkl. moms.

Viste produktpriser er inkl. moms, eks. levering. Leveringen kun foretages i Danmark.

Når du handler med PurpleandPink.dk indgås aftaler på dansk.

Leveringstid

Ved hvert produkt står angivet den aktuelle leveringstid. Jeg bestræber mig altid at afsende varen hurtigst muligt efter at jeg har modtaget din betaling.

Forsendelse

Alle forsendelser sker enten med Post Danmark eller GLS. Din bestilling tillægges porto. Hvis du vil have dine varer forsikret og sporbar skal du vælge at få den sent som pakke med eller uden omdeling. Hvis du har mulighed for det kan du også afhente varen ved PurpleandPink.dk's adresse. Dette er GRATIS.

Hvis du bestiller flere varer som har forskellige leveringstider, bliver din ordre sammenfattet så den kan sendes afsted i én samlet pakke. Dette gavner dig idet porto kun bliver beregnet en gang.  

Betaling

Hos PurpleandPink.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Kreditkort (Amex, Visa, Mastercard, Discover)
  • Mobilepay
  • Bankoverførsel 

Ved bankoverførsel skal pengene være overført inden 2 hverdage fra bestillingstidspunktet. Hvis du alligevel ikke ønsker din bestilling, bedes du hurtigst muligt sende mig en mail.

Bankforbindelse:

  1. Salling Bank 
  2. regnr.: 7890
  3. konto: 0003561468

OBS! Kontooverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med PurpleandPink.dk, har jeg brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og gøre indkøb hos PurpleandPink.dk til en god oplevelse til dig. Samtidig vil jeg lære fra dig som kunden og forbedre PurpleandPink.dk som webshop.

Som registreret hos PurpleandPink.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til PurpleandPink.dk via e-mail: christina@purpleandpink.dk

Du vil sikker altid være med på pulsen af universet for festartikler, pynt og gaver. Derfor vil vi kontakte dig via e-mail/sms eller via andre elektroniske medier via nyhedsbrev med informationer, inspirationer, nyheder og gode tilbud. 

Hvis du ikke vil modtage dette, kan du fravælge at få nyhedsbrevet ved at fravælge den i den digitale medie du få det tilsendt eller bare skriv til christina@purpleandpink.dk.

Ved fejl ang. din bestilling, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

christina@purpleandpink.dk

eller

PurpleandPink.dk/v Christina Brinch-Møller
Slåenvej 45,
DK 7000 Fredericia

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv..

Reklamationsret

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles PurpleandPink.dk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder PurpleandPink.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Varen sendes til: 
 
PurpleandPink.dk/v Christina Brinch-Møller
Slåenvej 45
7000 Fredericia
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
 
1. har modtaget din vare
 
2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 
3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved brev, mail, eller lignende til

PurpleandPink.dk V/Webmixturen/PurpleandPink.dk, Slåenvej 45, DK - 7000 Fredericia
E-MAIL: christina@purpleandpink.dk 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis du nægter modtagelse af varen ved eksempelvis ved at undlade at hente din vare i pakkeshoppen og varen bliver sendt retur til os, pålægger vi dig omkostningerne for returnering samt et administrationsgebyr.Fortrydelse af en del af købetHvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering/Følger af fortrydelse

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du sender den retur. Vi anbefaler derfor at du sender varen altid sporbar, eksempelvis med track & trace nr. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Purple & Pink/v Christina Brinch-Møller

Slåenvej 457000 Fredericia

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
 
Varerne skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Varens stand, når du sender den tilbage

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at Purple & Pink må påbegynde fremstillingen eller tilpasningen inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestillingen af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb.

Oplysning om klagemuligheder

Ønsker du at klage over noget af det som du har købt hos PurpleandPink.dk kan denne klage indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du skal klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Du kan også vælge at bruge EU-Kommissionens online klageportal til indgivelse af en klage. Det kan være særligt praktisk for kunder som har bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse christina@purpleandpink.dk.

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer og tryk- og tastefejl, samt udgåede og udsolgte varer.

Ophavsret

Tekst, billeder, grafik osv. er beskyttet efter loven om ophavsret. Overtrædelse kan medføre krav om erstatning, vederlag samt godtgørelse for udført arbejde.

Enkelte grafiske elementer på webshoppen er venligst lavet af http://www.webhostingsecretrevealed.net/discount-freebies/free-icons/sketchy/

Virksomhedsoplysninger

PurpleandPink.dk/v Webmixturen
Navn på webshop: PurpleandPink.dk
Indehaver: Christina Brinch-Møller
CVR-nummer: 34255989

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.