0 varer i din kurv

Halloween

Halloween uden pynt? Nej vel. Med det rette udvalgte halloween pynt, er du sikker på at kunne skabe den helt rigtige stemning til din halloween fest. Vi har samlet et uhyggeligt godt udvalg af pynt til halloween, så du ikke går ned på pynt... 

« 1

Halloween – en skræmmende hyggelig tradition

Halloween er blevet til en af årets største begivenheder når man tænker temafest.

For små 10 år siden var der ikke været meget hype omkring den hyggelig uhygge aften, hvor alt drejer sig om at se spøgelser, klæde sig ud, spise masser af uhyggeligt udseende mad og få masser af slik. Det har ændret sig markant - i dag findes der pynt til Halloween i næsten hvert hus, børnene holder Halloweendisko i skolen og 'trick or treat' i de sene aftentimer er blevet til et ritual. 

Traditionen om at fejre de døde kan være en skræmmende oplevelse for mange, især børn. Derfor har vi udsøgt en masse Halloween pynt som er skræmmende hyggeligt, og stadig en lille smule uhyggeligt. For vi mener at alle skal kunne være med til fest – også de mindste.

Hvornår er det Halloween?

For lige at få de basale ting på plads er det godt at vide at halloween bliver holdt d. 31/10, som er dagen inden allehelgensdag. Der er dog mange der vælger at holde halloween fest i den weekend der ligger tættest på denne dato. Der er også mange mindre byer der vælger at fastsætte én bestemt dag der ligger tæt på halloween, hvor børn går ud og ringe på døren og siger ’slik eller ballade’. Det gør de for at børnene får en god oplevelse ud af det.

Hvad er Halloween, og hvorfor holder man Halloween?

I gamle tider – formodentlig med afsæt i traditioner fra det keltiske nytår - var Halloween en slags overgangsfest som markerede overgangen fra sommer til vinter – en nytårsmarkering kan man sige. En efterårsfest med traditioner knyttet til død og genfødsel – en slags fejring af livet, hvor man mindes de døde. Allehelgensdag er en mindedag for afdøde slægtninge og venner, hvor man mindes dem med lys og blomster – i nogle dele af verden sætter man endda mad ud til de døde.    

Hvorfor rasler man til Halloween?

Faktisk er traditionen med at dele godter ud noget som kan føres flere hundrede år tilbage. Her var det tradition at dele godter ud i form af mad, frugt og nødder på den sidste dag i Oktober, fordi man troede på at de døde ville vende tilbage til det virkelige liv på netop denne dag. Og derfor rasler vi den dag i dag – at det så er blevet til slik som bliver delt ud, har jo nok noget at gøre med de tider vi lever i.

Halloween pynt skaber den helt rigtige stemning.

Da vi nu har fundet ud af at Halloween jo er en fejring, så handler det om at skabe det helt rigtige omgivelser for at Halloween festen bliver lige så (u)hyggelig så dine gæster går hjem med en uforglemmelig oplevelse. Her får du et par tips, som vi tror kan hjælpe dig med at vælge pynt til Halloween:

  • Da det jo handler om at dine gæster får en fantastisk oplevelse og god fest, så tage et kig på dem der kommer. Hvis der kommer børn, anbefaler vi at du pynter op med papkrus og paptallerkner med søde og sjove flagermus, glade edderkopper og bannere med leende græskar hoveder. Som bordpynt til Halloween festen kan du strø fint konfetti i orange og sorte farver.
  • Balloner med forskellige halloween motiver og kunstig edderkoppespind er altid et hit til en god fest.
  • Husk at dit Halloween pynt skal være i farverne orange og sort – men du kan fint mikse det med sølv og rosegold for at får et mere eksklusivt look. Her kan er banner og guirlander fantastisk til at skabe den rette hyggelig stemning.

Lad os se hvordan du pynter til Halloween

Vi ville blive superglade for at blive inspireret af den måde som du vælger at pynte op til Halloween. På Instagram kan du tagge @purplepinkdk og være med til at inspirere andre til at få en skræmmende hyggelig Halloween fest.

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro