0 varer i din kurv

Guirlander & Bannere til børnefødselsdag

Bannere og guirlander er de perfekte pyntegenstande til at pynte op til en super sjov børnefødselsdag. Der findes mange forskellige slags af banner og guirlander - pom pom guirlander, banner guirlander, vimpel guirlander, latern guirlander, roset guirlander bare for at nævne nogle få. 

Her på siden finder du helt sikkert den helt rigtige guirlande eller det helt perfekte banner til netop børnefødselsdagen I pynter op til. Du kan vælge guirlander eller bannere som matcher til festartikler af en pynte serie eller du kan selv sætte en fin arrangement sammen. 

Når du skal holde fødselsdag for dit barn finder du her på siden et stort udvalg af super skønne guirlander og bannere til udsmykning af omgivelserne til en uforglemmelig børnefødselsdag.

Du finder guirlander og bannere med Disney' helte som eksempelvis Anders And eller Cars, eller temaer som eksempelvis ballerina og flower power som gøre det nemt til at vælge de rigtige festartikler og pynteting alt efter barnets alder.  

Alt efter hvad du er til - så finder du guirlander til væggen eller til loftet, til indendørs eller til haven. Du kan vælge guirlander fra en fødselsdags pynte serie i samme design eller sammensætte dit helt eget pynte tema sammen - alt efter smag.

Og hvis du nu er til pynt af børneværelse uden at der skal holdes børnefødselsdag kan du vælge at dekorere værelset med neutrale guirlander, uden bogstaver 'Happy Birthday'.   

Banner og Guirlander til 1 års børnefødselsdag

Når der holdes børnefødselsdag bliver bordet dækket festligt og omgivelserne pyntes op med alle mulige festartikler. Bannere og guirlander er herved en uundværlig detalje for at skabe den rette stemning til den magiske 1. fødselsdag af den lille pige eller dreng.

Her på siden finder du bannere og guirlande som garanterer et vellykket pyntearrangement til den store dag. Om du vil pynte væggene, dørene, loftet - du finder den helt rigtige guirlande eller banner her. Et rigtig fin blikfang er roset guirlander i forskellige størrelser og farver. Du kan enten hænge dem op på loftet eller også sådan at de smykker væggene. Tit har roset guirlander et fin motiv eller også 1 tallet i midten som markerer festens anledning.

Guirlander og bannere med navn et stort hit! Sammen med bannerne leveres bogstaver som klistermærker så du kan personalisere de søde bannere med barnets navn. Ellers findes der pom pom guirlander som skaber en fin og festlig stemning sammen med latern guirlander som er super sødt til festen. 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro