Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Guirlander & Bannere til børnefødselsdag

Bannere og guirlander er de perfekte redskaber for at pynte op til en super sjov børnefødselsdag. Der findes mange forskellige slags af banner og guirlander - pom pom guirlander, banner guirlander, vimpel guirlander, latern guirlander, roset guirlander for at kun nævne få. 

Hernede finder du sikker den hel rigtige guirlande eller det helt perfekte banner til netop fødselsdagen I pynter op til. Du kan valge guirlander eller bannere som matcher til festartikler af en pynte serie eller du kan selv sætte en fin arrangement sammen. 

Når du skal holde fødselsdag for dit barn finder du her på siden et stort udvalg af super skønne guirlander og bannere til udsmykning af omgivelserne til en uforglemmelig børnefødselsdag.

Du finder guirlander og bannere med Disney helte som eksempelvis Anders And eller Cars, eller temaer som eksempelvis ballerina og flower power som gøre det nemt til at vælge de rigtige festartikler og pynteting alt efter barnets alder.  

Alt efter hvad du er til - her finder du guirlander til væggen eller til loftet, til indendørs eller til haven. Du kan vælge guirlander fra en fødselsdags pynte serie i samme design eller stille dit helt egen ensemble sammen - alt efter smagen.

Og hvis du nu er ud til pynt af børneværelse uden at der skal holdes fødselsdag kan du vælge at dekorere værelset med neutrale guirlander, uden bogstaver 'Happy Birthday'.   

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.