Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Festligt dåbspynt til dreng

Når der holdes en barnedåb skal der pyntes op til denne store begivenhed. Der holdes fest og lige som der findes pynt til enhver festlig lejlighed findes der fortryllende dåbspynt til dreng. Formodentlig vil pynt til dreng være i de fleste tilfælde i lyseblå nuancer. Derfor har jeg nedenunder samlet det fineste dåbspynt til dreng i typiske drengefarver. For det meste er der lyseblå nuancer dominerende, men ind i mellem findes der også vidunderligt flotte pynte artikler i mere neutrale nuancer.

For at du kan holde en flot og stilren barnedåb kan du vælge mellem mange pynteting for at pynte op. Dertil hører eksempelvis bordpynt til festlig borddækning, bannere, guirlander og flagranker til at pynte loftet eller væggen, fortryllende engangsservice til bord og selvføgelig de uundværlige balloner.      

Barnedåb med dåbspynt til dreng 

Der er mange fester til æren af den lille ny baby - et Baby Shower lige før den lille ny ser verdens lys og ikke ret længe tid efter står der den næste fest foran døren: dåben. Dåben er den dag hvor den lille baby får officielt sit navn og den dag skal fejres med alt hvad der hører til, især med dåbspynt til dreng, festartikler, lækker mad og masser af sjov. 

For at festen bliver til en succes har du måske allerede vært i gang med forberedelserne til barnedåb i lang tid. Du har en gæsteliste, har skrevet invitationer til barnedåb og er nu fuld i gang med at finde ud, hvordan du kan skabe den rette, baby agtige stemning til festen.

Lyseblå dåbspynt til bord og omgivelserne

Selvfølgelig er et festligt dækkede bord et højdepunkt ved enhver fest. Men også omgivelserne er med til at gør en barnedåb perfekt.

Typisk vil dåbspynt til dreng være meget lyseblå. Oppyntningen til en dåb er meget kønsspecifikt - helt anderledes end ved et Baby Shower. Her findes der meget neutral pynt fordi babyens køn ikke er kendt endnu eller det skal afsløres ved festen. Men måske er du ikke ret meget til opdeling af dreng og pige efter farver og vil derfor gerne pynte op med dåbspynt i mere diskrete og neutrale farver. Jeg har derfor lidt af neutralt pynt til barnedåb her på siden som byder på dåbspynt til dreng. 

Sådan pynter du op med til barnedåb til den lille dreng

For at pynte op til en barnedåb i fine lyseblå nuancer findes der en masse af dåbspynt til drenge. Her hos Purple & Pink har jeg valgt at dele de fine pynteting i bordpynt, guirlander, bannere og flagranker, paptallerkner og papkrus, servietter, balloner og kagepynt og bagning. Enhver kategori byder på masser af dåbspynt til drenge - du finder fortryllende løs pynt til bord, lukseriøse ballonbuketter, søde honeycombs som centerpieces, muffinspynt, gavebånd til de uundværlige dåbsgaver og meget mere.

For at gøre det nemmere for dig at finde rundt mellem alt de pynteting har jeg lavet følgende kategorier. Du kan nemt og hurtigt finde frem til det perfekte dåbspynt til dreng til netop din barnedåb. 

Kategoriererne finder du her: 

bordpynt
guirlander, bannere og flagranker
paptallerkner og papkrus
servietter
balloner og 
kagepynt.

Yderligere inspirationer og gode råd mht. til hvordan man pynter op til barnedåb eller hvordan man dækker et festligt bord

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.