0 varer i din kurv

Papkrus & Paptallerkner til Baby Shower

Når du holder Baby Shower, dåb eller navngivning skal bordet være lige så vidunderligt som festen for den lille dreng eller pige. Hertil hører selvfølgelig alt muligt pynt - konfetti, servietter, papkrus og paptallerkner. Og det skal være nemt at rydde op efter festen. 

Paptallerkner og papkrus er ideelt - fordi de understreger festens tema og der er oveni købet ingen opvask bagefter. Udover alt det skønne pynt er Baby Shower papkrus og paptallerkner med til at give dit festbord den sidste finish. Her finder du et stort udvalg af fortryllende paptallerkner og papkrus til Baby Shower. 

I de fleste tilfælde findes der udover de vidunderlige paptallerkner og papkrus også alt andet pynte ting og engangsservice i de matchende pynte serier

Papkrus og paptallerkner til Baby Shower

Engangsservice såsom paptallerkner og papkrus gør din fest festlig og nem. Slip for opvasken efter den festlige begivenhed og nyd et festligt bord med flot bordpynt, engangsservice, selskab og det mest fantastiske Baby Shower ever!  

Her på PurpleandPink.dk har jeg samlet et stort udvalg af af engangsservice til Baby Shower, dvs. papkrus og paptallerkner. Med alle de flotte motiver og mønstrer, yndige farver og deres egenskaber gør de flotte papkrus og paptallerkner din fest festligere og oprydningen efterfølgende meget nemmere og hurtiger.

Praktisk engangsservice til Baby Shower - paptallerkner og papkrus

Her hos PurpleandPink.dk finder du flotte papkrus, paptallerkner, servietter med flotte motiver som er helt anderledes end engangsservicer du tit ser i supermarkeder og som du måske kan huske fra den sidste fest du var. 

Det kan nemlig hurtig være pinligt at dække op til sådan en festlig begivenhed som et Baby Shower med nogle kedelige standard servietter eller paptallerkner som også kunne fungere ved en pølsevogn. Selvom du dækker dit festlige bord med engangsservice behøves det slet ikke at være kedeligt eller se billigt ud. 

Her i shoppen kan du nemlig finde engangsservice, dvs. flotte papkrus og paptallerkner til Baby Shower som er valgt med stor omhu og købt hos leverandører i USA, England og Tyskland. 

Baby Shower papkrus og paptallerkner - populære mønster og farver

Enhver fest har nogle typiske traditioner, mønster og motiver. Det gælder også et Baby Shower. Når der holdes Baby Shower er eksempelvis elefanten et symbol på paptallerkner og papkrus som dukker op igen og igen. Yderligere er det selvfølgelig hjerter, baby fødder, barnevogne og baby tøj. For at give dig et overblik over de hyppigst brugte symboler kan du kigge forbi vores flotte Baby Shower tema pynt.

Udover det finder du selvfølgelig farverne som matcher til pige og dreng, men også neutrale nuancer ses ofte ved et Baby Shower. Dette er tilfældet når babyens køn ikke er kendt endnu. Et fint alternative til et neutralt tema og derved neutrale Baby Shower papkrus og paptallerkner er at holde en Baby Shower 'Gender Reveal' fest

Du kan supplere din flotte borddækning med mange detaljer - find Baby Shower dekoration, festartikler, bordpynt og andet pynt her. 

God fornøjelse!

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro