GRATIS GAVEINDPAKNING

Papkrus & Paptallerkner til børnefødselsdag

Papkrus og paptallerkner til børnefødselsdag er en rigtig god idé til at dække op til en vidunderlig flot fødselsdagsbord. Der findes mange fine motiver til at pynte fødselsdagsbord til netop Jeres temafest. Om du er til temafest med 'Flower Power', 'Ballerina' eller 'Pirater' - her på siden finder du helt sikker de rigtige papkrus og paptallerkner. 

Du kan evt. supplere de fine papkrus og paptallerkner med guirlander og bannere fra samme fødselsdagstema og på den måde pynte op til en stilren børnefødselsdag. 

 

Paptallerkner og papkrus er et meget praktisk redskab til at pynte op til en fantastisk fødselsdag. De er ikke kun flotte at se på når hele bordet er dækket med matchende papkrus og paptallerkner - det er også mega praktisk at benytte engangsservice til at holde et fantastisk fest. Du slipper nemt fra den store oprydning og opvask - bare kom engangsservicen i en skraldpose efter festen og færdig! 

Men først og fremmest handler det om at pynte op til en uforglemmelig fødselsdag. Det er super skønt at holde en børnefødselsdag, hvor alt er pyntet festlig op med guirlander, balloner, bannere, bordpynt og fødselsdagslys. Det er super hyggeligt når også de lækre muffins er wrapped og pyntet i matchende design. Kort sagt, når det hele pynte arrangement afspejler fødselsdagens tema - i omgivelserne og på bordet - bliver festen garanteret til en succes. Måske kan du tager et kig forbi de fine pynt serie til børnefødselsdage. 

Du kan her på Purple & Pink finde alt til at arrangere en succesrig fest. Papkrus, paptallerkner, bordpynt, pynt til omgivelserne og alt hvad der hører til!  

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.