Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Gør et kup! Køb festartikler til billige priser!

Begrænset tid! Gør et kup lige nu! 

Her på siden finder du fortryllende festartikler til billige priser! Gør et kup med de super tilbud og spar op til 30% på festartikler som baby shower pynt, paptallerkner, papkrus, bordpynt, guirlander til den magiske 1 års fødselsdag og på super søde babygaver til den nyfødte baby.

Festartikler og pynt i tilbud

Her på siden finder du udvalgte festartikler og pynteting i tilbud. Du finder et hav af festartikler såsom guirlander, paptallerkner, bordpynt og meget mere som er stærk nedsat og derfor meget billigt. Du kan spare rigtig mange penge og gør et kup på disse tilbudsvarer. 

Du finder alt mulige festartikler billigt, eksempelvis

  • engangsservice til fest
  • festlige guirlander,
  • nusseklude og søde bamser,
  • fødselsdagsinvitationer,
  • servietter
  • bordkort og bordkortholdere
  • gaveæsker

- om det nu er et Baby Shower, en barnedåb eller en fødselsdag du står og planlægger. 

Du er havnet på en tilbudsside og ser derfor kun festartikler og pynt som er billigere end de normalt bliver tilbud i shoppen. Når du ikke finder lige det du leder efter kan jeg anbefale at du smutter forbi de enkelte kategorier af festartikler, hvor du helt sikker finder det matchende til din fest. Bare tage et kig forbi her: 

Eller måske er det nemmere for dig når du kigger forbi festartikler til netop den fest du skal holde? Så kan jeg anbefale de følgende kategorier: 

Hvorfor er de fine festartikler så billigt?

Når du står og planlægger din fest kan pynt af bordet og omgivelserne ret hurtig løbe op i en stor summe du skal trække ud af pengepungen. Her på PurpleandPink.dk har jeg samlet et hav af billige festartikler så du ikke står og skal give en formue til at pynte op til din fest. 

Festartiklerne jeg køber er alle fra leverandører fra USA, Tyskland eller England - så det er kvalitetsvarer. Typisk skifter producenterne deres sortiment tit og nogle varer simpelthen går ud til den næste saison. Og det er her du kan spare rigtig mange penge! Festartikler og pynt som er udgående er nemlig meget billigt her hos PurpleandPink.dk. Så skynd dig - tit har jeg kun et restparti tilbage! 

Yderligere kan du købe pynt og festartikler billigt fordi jeg har købt nogle vareprøver for at se de enkelte produkt 'live' for at kunne vurdere om jeg vil tage det ind.  

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

 
GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.