0 varer i din kurv

Lyseblåt/blåt pynt

Skal du holde fest med blåt eller lyseblåt tema, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet alt blåt pynt her på én side - der for at gøre det nemt for dig. Så har du et bedre overblik over det store udvalg af blåt festpynt som findes her på purpleandpik.dk. 

Blåt pynt til fest

Er festens farvetema blå, så er her et stort sortiment af pynt til festen. Pynt op med de fineste balloner i blå nuancer, store og små blå papir honeycombs og de flotteste blå rosetter. DE er alt sammen med til at skabe de helt rigtige rammer for en fantastsik fest i en blå verden.

Blåt bordpynt

Glem ikke at pynte bordet. Det er typisk her dine gæster opholder sig længste. For at gæsterne skal få den mest overdådige oplevelse er det en god ide at pynte bordet med de flotteste blå pyntediamanter, blåt og lyseblåt konfetti og måske med en super flot blå perle guirlande. Det hele skal selvfølgelig ligges på en flot lyseblå bordløber.  

Lyseblåt festpynt

Skal du holde barnedåb eller babyshower for en dreng, så er det næsten obligatorisk at man pynter op med lyseblåt pynt. Finde de sødeste lyseblå balloner, lyseblå pompoms og ikke mindst de fine søde små lyseblå bordkortholdere. Du kan selvfølgelig også købe lyseblå papkrus, lyseblå og blå servietter og flotte muffinsforme i blå nuancer.

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro