Vi holder ferie - INGEN FORSENDELSE fra d. 25.2. - 8.3. 2019!
FRAGT FRA KUN 25,-

Papkrus & Paptallerkner til barnedåb

Hvordan skal jeg pynte bordet til barnedåb - det er måske den første tanke der strejfer dig når invitationerne til fest er sendt afsted. Der er meget der hører til en gennemført og festligt pyntet barnedåbsbord. Dertil hører at overveje tallerkner, krus, bestik, servietter og andet bordpynt.

Ofte er det også et spørgsmål om hvor arbejde og tid du vil sætte ind i barnedåbsbord. Selvfølgelig skal du finde flot bordpynt til barnedåb, eksempelvis løs pynt, strøpynt og anden tilbehør og accessoires. Men først og fremmest handler en festlig borddækning også om at finde en fin service. En absolut trend i de sidste år har været at erstatte porcelainstallerkner eller service med festlige engangsservice. Der findes super yndige engangsservice til barnedåb som tit er endnu festligere end procelainsservicer fordi de kan være med at afspejle festens tema. Derfor finder du herned nogle fine paptallerkner og papkrus til barnedåb.   

Paptallerkner og papkrus til barnedåb - engangsservice til dåbsfesten

I gamle tider, hvor porcelain var en særlig og værdifuld god brugte man udelukkende porcelainservicer til festlige begivenheder. Ligesom man brugte sølvbestik som sov i skuffen og kun af og til så dagens lys. En fin porcelainservice med matchende servietter og sølvbestik pynter selvfølgelig stadigvæk en festlig bord. Men nogen gange kan det også være ret besværligt at bruge det. 

Måske skal du først låne en fin service til barnedåb fordi du ikke lige har et sæt af 40 tallerkner, kopper og krus i skabet. Og så går der noget i stykker - du står med glasskår og med bøvl. Og så skal det hele vaskes op og ryddes væk eller kørt tilbage til lånested når du ikke lige har booked en fullservice barnedåb i en restauranten. Sølvbestik skal selvfølgelig også poleres. Det kan være tidskrævende for Jer som stadig nybagte forældre eller forældre som har flere børn og har nok at se til. Hvorfor så ikke bruge en fin engangsservice med yndige paptallerkner og søde papkrus til barnedåb? 

Yndige paptallerkner og papkrus til barnedåb

Med en festlig engangsservice til barnedåb er borddækningen til festen meget nemmere. En flot engangsservice med fine paptallerkner og papkrus til barnedåb kan købes til en overskueligt pris, den er en del af bordpynt i sig selv og den er nemt til at rydde op bagefter - den kan bare smides ud.

Kan man virkeligt bruge engangsservice til barnedåb? tænker du måske... Ja - det kan du. De engangsservice som findes i dag er langt fra de kedelige og Der findes flotte paptallerkner og papkrus til barnedåb som er ikke mindre festligt end hver anden service. Tværtimod - når du køber en fin engangsservice af høj kvalitet kan man ofte ikke se forskellen. Når du vælger paptallerkner og papkrus til barnedåb som matcher sammen med temaet at alt andet bordpynt, pynt og dekorationer så vil din borddækning uden tvivl være dagens højdepunktet - efter dåben selvfølgelig :) 

Paptallerkner og papkrus til barnedåb som temapynt

Når du vælger pynt til barnedåb - om det nu er bordpynt, guirlander eller kagepynt - så giver det rigtig god mening når alt matcher fint sammen. I farve såvel som i design. På denne måde kan du nemlig skabe et flot pyntet barnedåb hvor alt går op i en højere enhed. Paptallerkner og papkrus til barnedåb er super sødt når de afspejler resten af barnedåbspynt

Du kan måske kigge forbi en pynte tema til barnedåb. Her finder du alt pynt, bordpynt og dekorationer som matcher sammen og skaber den rette stemning på festen. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.