0 varer i din kurv

Den søde hval

Når du skal arrangere en fest i sjove farver ligger du med de fine dekorationer, engangsservicen og pynt fra fødselsdags pynte serien med den søde hval helt rigtig - fødselsdagen bliver en fest af farver

Super sjov pynt til den 1. uforglemmelige fødselsdag og enhver anden børnefødselsdag. Find alt - fra paptallerken til krus, servietter, guirlander og balloner. Også konfetti til bord, muffinsforme og et mega kæmpe banner findes i denne serie. Gør dit barnets 1. fødselsdag til en helt speciel dag og en uforglemmelig oplevelse med denne farverige og sjove pynt! 

Herunder kan du finde alt hvad der hører til for at pynte op til en ægte pigefødselsdag i sjove farver - paptallerkner, papkrus, guirlander, balloner, banner, muffins pynt og meget mere.  

Rigtig fine nuancer af limegrøn, pink, lyserød og hvid og det sødeste design gør pigens fødselsdagbord til en blikfang. Hvem ville ikke holde fest på et så vidunderlig pyntet fødselsdagsbord?

Måske har du lyst at arrangere en pigefødselsdag, hvor af farverne af pynt og alle andre festartikler selv er en fest? Så ligger du med fødselsdags pynte serien med den lille hval super rigtig. Den søde farvekombination af engangsservicen i lyserødt, limegrøn, hvidt og pink er en vidunderligt ensemble af farver til pigefødselsdagen. 

Den fine engangsservice består af små dessert tallerkner til de obligatoriske fødselsdags muffiner eller en forret og større tallerkner til hovedret, yndige papkrus med utallige søde hvaler og tilhørende servietter. Til udsmykning af omgivelserne findes der balloner, pom pom guirlander, hængedekorationer og banner guirlander.

Et stort hit er det kæmpe banner som kan personaliseres efter den festlige begivenhed. Hertil findes der 4 forskellige klistermærker som hører til banneret, hvor du til fødselsdagen selvfølgelig vælger den med bogstaver 'Happy Birthday' på.

Yderligere kan du pynte op med super søde konfettier, pyntekrystaller og med til serien matchende sugerør med søde lyserøde chevron striber eller grønne polka prikker.

Du kan også nemt holde stilen på fødselsdagsgavebord, når gaverne er pakket ind i neutral papir og sløjferne som matcher til pynte serien.

Festartiklerne og pynteting fra serien med den søde hval er i hvert fald et blikfang på ethvert fødselsdagsbord og temafesten med den lille hval bliver helt sikker til en succes.

Jeg ønsker Jer en fantastisk pigefødselsdag med super skønne pynt og dekorationer i sjove farver!


Sød pynt tema med lyserød hval til fødselsdag, barnedåb eller baby shower

 

☝ ☝ ☝    

 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro