GRATIS GAVEINDPAKNING

Servietter til børnefødselsdag

Fortryllende servietter til den perfekte børnefødselsdag! Pynt tallerkner og bord med yndinge servietter! Børnefødselsdag med pirat-,  prinsesse- eller Disney tema - her finder du et stort udvalg af servietter som gør festen til en uforglemmelig succes. 

Det er ikke kun omgivelserne som pyntes op til en børnefødselsdag det er selvfølgelgig også det festlig dækkede bord som skaber den rette stemning til den særlige dag. Med bordpynt kan du nemt supplere de fine papkrus og paptallerkner du har sat på bord - så det bliver en stilren borddækning. 

Når også servietterne matcher til design af pynteting, guirlander og engangsservice så bliver udsmykning og oppyntning til barnets fødselsdag sikker til en stor succes. Vi alle kender jo det vidunderlig øjeblik, hvor sløret om det festlige bord på en bryllup bliver løftet - det er det samme til børnefødselsdagen. 

Her på Purple & Pink kan du finde de fineste servietter. Om det nu skal være en temafest med pirater, fødselsdagspynt med ballerina eller noget helt andet - her finder du garanteret de servietter som matcher netop til det børnefødselsdagstema du er ud på. Du finder servietter i almindelig størrelse eller mindre servietter, såkaldte dessert- eller kageservietter, servietter med 'Happy Birthday' tryk, servietter med søde mønstre og helt minimalistike servietter som suppler fødselsdagstema på en perfekt måde.

Du kan evt. kigge forbi kategorien pynt, tilbehør og accessoires for at finde yderlige pynting og festartikler til børnefødselsdag som matcher perfekt til de servietter du har valgt.  

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.