0 varer i din kurv

Servietter til børnefødselsdag

Fortryllende servietter til den perfekte børnefødselsdag! Pynt tallerkner og bord med yndinge servietter! Børnefødselsdag med pirat-,  prinsesse- eller Disney tema - her finder du et stort udvalg af servietter som gør festen til en uforglemmelig succes. 

Det er ikke kun omgivelserne som pyntes op til en børnefødselsdag det er selvfølgelgig også det festlig dækkede bord som skaber den rette stemning til den særlige dag. Med bordpynt kan du nemt supplere de fine papkrus og paptallerkner du har sat på bord - så det bliver en stilren borddækning. 

Servietter til børnefødselsdag med og uden motiver

Når også servietterne matcher til design af festartikler, guirlander og engangsservice så bliver udsmykning og oppyntning til barnets fødselsdag en stor succes. Vi kender jo alle det vidunderlige øjeblik, hvor sløret løftes for det festlige bord til en bryllupsfest - det er det samme til børnefødselsdagen. Ungerne elsker det. 

Her hos Purpleandpink.dk kan du finde de fineste servietter - også servietter til 1 års fødselsdag. Om det nu skal være en temafest med pirater, fødselsdagspynt med ballerina eller noget helt andet - her finder du garanteret de servietter som matcher netop til det børnefødselsdagstema du er ud efter. Du finder servietter i almindelig størrelse eller mindre servietter, såkaldte dessert- eller kageservietter, servietter med 'Happy Birthday' tryk, servietter med søde mønstre og helt minimalistike servietter som suppler fødselsdagstema på en perfekt måde.

Servietter til 1 års børnefødselsdag

De kan være en god idé at tilpasse fødselsdagsservietterne til de små gæsters små hænder. Servietterne her på siden kan enten være servietter i normal størrelse eller mindre servietter som matcher perfekt til de små børnefingre og de mindre paptallerkner.  

Der er intet som er så uundværligt til en fest som servietter. Servietter kommer på bord når det skal være en pænt dækket bord - eksempelvis til den magiske 1. fødselsdag. Her fungerer servietterne som pynt og samtidig som praktisk detalje. 

Du kan evt. kigge forbi kategorien pynt, tilbehør og accessoires for at finde yderlige pynting og festartikler til børnefødselsdag som matcher perfekt til de servietter du har valgt.  

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro