GRATIS GAVEINDPAKNING

Servietter til barnedåb

Servietter til barnedåb er uundværligt for at dække det festlige dåbsbord på en helt gennemført måde. Lige som til enhver anden fest er servietter ikke kun et praktisk redskab men også et dekorativ pynteartikel. 

Barnedåbsservietter findes i mange forskellige farver, med søde mønstrer og motiver. De fleste servietter til barnedåb afspejler en lyserødt eller lyseblåt tema fordi dåben holden enten for en lille pige eller en lille dreng. 

Her hos Purple & Pink har jeg fundet nogle fortryllende servietter til barnedåb. Du finder bl.a. servietter med typiske dåbstemaer, eksempelvis servietter med sødt babytøj, yndige elefanter og flot barnevogn. 

Flot mønstrede servietter til barnedåb 

Servietter er en selvfølgelighed til alle fester og store begivenheder. Det gælder Baby Shower, fødselsdag og selvfølgelig også til barnedåb.

Barnedåbsservietter kan være meget forskelligt i design. Når du vil pynte op til en gennemført og stilren barnedåb så er kunsten til at finde netop de servietter som passer perfekt til alt andet bordpynt, guirlander, bannere, balloner og engangsservice du har vælgt til festen. 

Du finder servietter med elefanter, bamser, babytøj og barnevogn og der kommer løbende nye modeller til. 

Barnedåbsservietter til festlig borddækning

Her hos Purple & Pink finder du fortryllende barnedåbsservietter til pige og barnedåbsservietter til dreng. Selvfølgelig er servietterne mest i lyserøde eller lyseblå nuancer og med flot mønster. Jeg har også fundet nogle neutrale servietter til barnedåb for dig som er mere til diskrete farver til fest som matcher til både, pige og dreng.

Fremtidig kommer også mere ensfarvede servietter til barnedåb her til sortiment. Hvis du har et specielt ønske bare ring til mig. 

For at finde matchende pynt til barnedåb til omgivelserne eller yderligere bordpynt kan du evt. tage forbi kategorierne med de forskellige dekorationsartikler. Så er det nemt og hurtigt for dig at finde alt du leder efter for at pynte op til en vidunderlig flot barnedåb.

Du kan finde kategorierne her:  

bordpynt
guirlander, bannere og flagranker
paptallerkner og papkrus
balloner og 
kagepynt. 

Servietter til barnedåb til matchende dåbspynt

Servietter til barnedåb er selvfølgelig kun en af mange festartikler og pynteting du kan bruge til at pynte op med. Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige farver, mønstrer og designs. Derfor kan det være rigtig fin at vælge servietter til barnedåb matchende til festens yderligere pynt. Så er du sikker på farverne ikke 'bider' hinanden eller designet af barnedåbsservietter og eksempelvis tallerkner strider mod hinanden så det gøre ondt i øjene.

For at undgå denne slags pyntefejl kan det være en god idé at vælge pynt til barnedåb fra en pynte serie. Her finder du bordpynt, bannere, guirlander, flagranker, balloner og yderligere dekorationsartikler til barnedåb i matchende design, farver og mønstrer. 

Inspirationer og gode råd mht. til hvordan du kan bruge servietterne til at pynte et festligt dåbsbord finder du her.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.