0 varer i din kurv

Balloner til Baby Shower

Ingen Baby Shower uden balloner! Her kan du se nogle fine latex balloner og folie balloner som giver dit temafest den sidste finish. Valg mellem flotte ensfarvede balloner eller balloner med motiv og tryk. 

Helt klart at du også kan finde de perfekte balloner som passer til babyens køn - find de passende match til den lille pige og den lille dreng

Eller skal din fest være et såkaldt 'Gender reveal party'? Dvs. en fest hvor højdepunktet er afslørelsen af babyen køn? - Så finder du her på siden fortryllende balloner som passer til denne fest. 

Gør dit Baby Shower fest til en uforglemmelig begivenhed med en perfekt pyntning af omgivelserne - selvfølgelig med nogle af disse søde Baby Shower balloner

Stort udvalg af Baby Shower balloner

Selvfølgelig findes her på siden et stort udvalg af Baby Shower balloner. Der findes helt normale latex balloner, folie balloner og også eksotiske balloner, ligesom konfetti balloner eller balloner som har en form når de pustes op. De flotte balloner byder på  forskellige farver, former, tryk og temaer og det er sikker at der findes de helt rigtige balloner til enhver smag. 

Men hvorfor er balloner uundværligt til et Baby Shower? tænker du måske. Det er de, kan jeg love dig. Ballonerne har en helt særlig status - ikke kun til Baby Shower, men til næsten enhver festlig begivenhed. Når du vil vide mere om de forskellige slags balloner kan du læse mere her i ballon guiden nederst på siden. Her forklares des forskellige ballon arter. 

Baby Shower balloner - et 'must have' til enhver fest

Allerede med få måneder er de små babyer begejstret af svævende balloner, næsten alle børn er super glad når de får en ballon på pinden ved en tur igennem byen og vi voksene synes også om ballonerne, de fleste i hvert fald.

Balloner er et uundværlig udstyr til enhver fest. De pynter loftet, bordet eller også gulvet ved mange festlige begivenheder og det er helt klart at du må ikke går glip af balloner til Baby Shower. Ballonerne er nemlig altid med til at gøre udsmykningen af et fest til noget særligt æstetisk og autentisk, så gør også Baby Shower balloner.

Baby Shower balloner til sjove lege

Så det er helt klart at balloner er også uundværligt pynt til et Baby Shower! Udover at de fungerer som dekoration og pynt kan ballonerne også være med til at gør Baby Showeret rigtig sjovt. Der findes nemlig en Baby Shower leg som altid er et stort hit ved festen - ballon legen. 

Men ikke kun ballon legen er fantastisk for at gør Baby Showeret uforglemmelig - der findes mange andre sjove lege hvor ballonerne kan bruges. Kort sagt er Baby Shower balloner alsidig til festen. De kan bruges som pynt og dekoration men også til leg. Du kan læse mere om Baby Shower ballon legen her og andre sjove lege med balloner her. 

Udstyr til Baby Shower balloner

Især til Baby Shower findes der super flotte balloner i forskelligt design og med mange fortryllende mønster. Men tit er Baby Shower balloner også en lille udfordring for dem som pynter op til festen. 

Det kan være en udfordring at puste hundredvis festlige balloner op. Derfor findes et smart værktøj som gøre det nemt og garanterer at ballon dekorationen er klar til tiden. En lille luftpumpe som nemt kan sættes på ballonen pumper luften ind i ballonen. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro