Ingen forsendelse fra d. 15.9. til 22.9. pga ferie
GRATIS GAVEINDPAKNING

Baby Shower balloner

Ingen Baby Shower uden balloner! Her kan du se nogle fine latex balloner og folie balloner som giver dit temafest den sidste finish. Valg mellem flotte ensfarvede balloner eller balloner med motiv og tryk. 

Helt klart at du også kan finde de perfekte balloner som passer til babyens køn - find de passende match til den lille pige og den lille dreng

Eller skal din fest være et såkaldt 'Gender reveal party'? Dvs. en fest hvor højdepunktet er afslørelsen af babyen køn? - Så finder du her på siden fortryllende balloner som passer til denne fest. 

Gør dit Baby Shower fest til en uforglemmelig begivenhed med en perfekt pyntning af omgivelserne - selvfølgelig med nogle af disse søde balloner: 

Selvfølgelig findes her på siden også eksotiske balloner, ligesom konfetti balloner eller balloner som har en form når de pustes op. Med forskellige farver, former, tryk og temaer er ballonerne altid med til at gøre udsmykningen af et Baby Shower æstetisk og autentisk.

Det kan være en udfordring at puste hundredvis festlige balloner op. Derfor findes et smart værktøj som gøre det nemt og garanterer at ballondekorationen er klar til tiden. En lille luftpumpe som nemt kan sættes på ballonen pumper luften ind i ballonen. 

Allerede med få måneder er de små babyer begejstret af svævende balloner - så helt klart at balloner er uundværligt pynt til et Baby Shower! Udover at fungere som dekoration og pynt kan ballonerne også være del af en rigtig sjov Baby Shower leg - ballon legen. Du kan læse mere om denne Baby Shower leg her. 

Når du vil vide mere om balloner kan du læse mere her i ballon guiden nederst på siden. Her forklares des forskellige ballon arter. 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.