0 varer i din kurv

'Peanut Pige'

Hvem elsker ikke elefanter som motiv på festartikler og pynt til Baby Shower? Det gør vi jo - ikke sidst fordi elefanter - eller elefanten - er et ofte valgt motiv til Baby Shower. Der findes utrolig mange dekorationer som viser denne søde dyr - uden at jeg kunne sige hvorfor - sådan er det bare :) 

Hvis du nu står og skal pynte op til et Baby Shower til den lille pige så er det måske en god idé at overraske gæsterne med dette flotte tema som byder på pynt, bordpynt, dekorationer og ikke mindst på en utrolig flot Baby Shower engangsservice med elefanter

Baby Shower engangsservice med elefanter

Elefanter, elefanter, elefanter - her er pynt og festartikler, bordpynt og dekorationer for alle dem som elsker elefanter. Og ikke kun elefanter - det flotte pynt byder på et vidunderlig sødt motiv til Baby Shower - mor og baby elefant. Så hvis du er elefant elsker eller hvis du vil pynte op med et klassisk motiv til Jeres fest så finder du her en virkelig fantastisk Baby Shower engangsservice med elefanter.

Hvorfor elefanterne på engangsservicer og alt muligt andet pynt er et motiv man ser igen og igen på festartikler til Baby Shower er ikke helt opklaret. Men der er vist ingen som synes det ikke passer til denne skønne fest. 

Engangsservice med elefanter i lyserødt/gråt til Baby Shower

Det er ikke kun det søde symbol som gør denne flotte Baby Shower engangsservice med elefanter til noget helt særligt, det er også de vidunderlige farver. Når du skal holde Baby Shower for en lille pige så er det enten at vælge typiske pige farver lige som lyserødt eller også neutrale farver og mønster. Den flotte Baby Shower engangsservice med elefanter er klassisk lysrødt men har også en meget fint gråt nuance som gør den til noget helt særligt.

Den flotte kombination mellem lyserøde og grå nuancer giver de skønne paptallerkner, papkrus og servietter en meget ædel udseende. Det gør at Baby Shower engangsservicen med elefanter matcher perfekt til alt pynt og festartikler i sølv. Nogle fine sølvfarvede festartikler kan du finde i kategorien pynt, tilbehør og accessoires til Baby Shower.

Baby Shower engangsservice med elefanter til pige og dreng

Måske har du brug for Baby Shower pynt og festartikler til både, pige og dreng? Det kan jo være at den vordende mor venter tvillinger (eller drillinger) af forskelligt køn. Ingen grund til at vælge denne fine Baby Shower tema med elefanter fra og vælge neutral Baby Shower pynt når du elsker de klassiske pige og drenge farver lysrød og lyseblå.

Der findes nemlig en lige så flot engangsservice i lyseblå og grå nuancer. Så kan du med den flotte Baby Shower engangsservice med elefanter lige så flot pynte op. Der findes ikke kun Baby Shower engangsservicen bestående af paptallerkner og papkrus, men også servietter, guirlander, bannere, gæveæsker, sjove baby shower leg og alt andet pynt i den lyseblå/grå variante. Du kan se den flotte Baby Shower engangsservice i drenge varianten her.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med