0 varer i din kurv

Cupcakes

Flot pynt til pigens fødselsdag i friske og sjove farver. Cupcakes er et klassisk symbol for fødselsdagsfesten. En fest uden muffins, nej vel?! Nedenunder finder du pynt og festartikler til at pynte op til en super skønt fødselsdag.

Du finder alt, hvad der skal til for at pynte op i omgivelserner og på bord - paptallerkner, papkrus, servietter, muffinsforme og muffinspynt samt guirlander, banner, balloner og sugerør. Alt matchende til fødselsdags pynte serien med de utrolig flotte cupcakes. 

Hvad er egentlig forskellen mellem cupcakes og muffiner? Det er sådan set lige meget - de hører i hvert faldt til en fødselsdagsfest og overgangen mellen de to festlige bagværker er i de fleste tilfælde flydende. Men der er en forskel: 

Cupcakes kan forestilles som små miniaturtærter. De er normalt lavet af en dej og har altid en såkaldt topping. Overdrypninger er fonte, overtræk og hætter af fløde, smørcreme eller andet (også kaldet frosting eller glasur, der oftest anvendes synonymt). Andre dekorationselementer, såsom sukkerrør eller såkaldte 'cupcake toppers', kommer ofte sammen. Nogle gange er der små flag, kagelys eller hele billeder på.

Muffins er derimod ret simple. De har en ret grov deg, der også kan indeholde gær. Muffindejen er noget mellem kager og brød og kan også bære endnu tungere bit (fx nødder eller tørrede frugter) uden at sænke nedad. Sammenlignet med cupcake smager de temmelig rustikke. Muffins er ofte højere end cupcakes, og kan være bristet på toppen.

I hvert fald er det søde bageværk et rigtig fint motiv til at pynte op med til fødselsdagen. Derfor drejer hele cupcake - serien sig om de uundværlige bagefristelser, på servietter, guirlander, paptallerkner - helt rigtig til alle som elsker muffins og/eller cupcakes.

Jeg er sikker på at pynt og festartikler fra serien rammer smagen af alle som har en søde tand og gør fødselsdagen til en success.

Nyd Jeres muffiner og cupcakes og en fantastik fødselsdag med lige så fantastisk pynt, bageværk, dekorationer og festartikler!

★ ★  

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro