0 varer i din kurv

'Flower Power'

Pynt op med coole festartikler til en super cool pigefødselsdag! De søde paptallerkner, papkrus, muffins wrapper med muffins pynt og de mange andre pynteting du finder her i fødseldags pynte serien til piger med Flower Power design er alt, hvad du har brug for at holde en sej temafest. 

Du kan pynte fødselsdagbordet med alt hvad der hører til - en plastikdug, engangsservice, servietter. Ved siden af bordpynt kan du finde her også noget som altid er et stort hit til pigens fødselsdag: slikposer eller gaveposer i matchende design til temafest. Fødselsdagens højdepunktet er dog sikker noget andet - de søde tattoos i Flower Power design. Tag et kig på alle de seje festartikler og pynteting til pigens temafest nedenunder! 

Flower power Pynte tema til pige fødselsdag

Et børnefødselsdag kræver altid lidt forberedelse, fantasi og tid - især når pigerne bliver ældre og er ikke ret meget til Disney figurer eller prinsesser længere. Festartikler, pynt og engangsservice fra fødselsdags pynte serien 'Flower Power' er helt rigtigt til denne alder. De fine festartikler er med til gøre fødselsdagen til succes.

Succeen af fødselsdagen starter allerede med en personlig invitation til pigerne. Her er de runde indbydelser fra 'Flower Power' serien et absolut hit som giver en lille hint til hvad temafesten af pigefødselsdagen vil være. 

Gaverne kan pakkes ind i neutral gavepair med gavebånd i matchende farver til temafesten - det ser altid rigtig sejt ud på gavebord. 

For at arrangere temafesten derhjemme kan du pynte stuen op med flotte guirlander og bannere, dække et festlig men også cool fødselsdagsbord med plastikdugen, paptallerkner, papkrus og dekorere med matchende balloner og pom pom guirlander. Det behøves ikke nødvendigvis være stuen - en 'Flower Power' temafest kan også være rigtig cool som garagefest eller - når vejret er med - fest i haven. 

Alle piger vil synes om et festlig dækket bord med matchende paptallerkner, papkrus på en plastikdug i samme design og en lækker fødselsdagskage og de uundværlige muffiner som er festlig klædt ind i sjove muffins wrapper - det er jeg sikker på. De fine papkrus med sugerør kan bruges til at blande fine 'Flower Power' drinks med isterninger til pigerne - det vil de bestemt syntes om. 

Highlight af enhver fødselsdagsfest er slikposen - også når pigerne ikke er længere til prinsesser eller Disney helte - alle elsker slik. Og gaver. Hertil er du med de seje 'Flower Power' tattoos helt rigtig. I kan enten lave en sjov leg på fødselsdagen og giv de yndige tattooer som pris, eller giv enhver gæst en som billet til fødselsdagen. Eller også kan de proppes ind i slikposerne - sammen med noget lækker slik - og gives gæsterne med hjem som gæstegave og minde på en fantastisk pigefødselsdag med tema 'Flower Power'.

Ha' en fantastisk pigefødselsdag og nyd nu Jeres temafest med 'Flower Power'! 

✿ ❀ ❁

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med