Ingen forsendelse fra d. 15.9. til 22.9. pga ferie
GRATIS GAVEINDPAKNING

Baby Shower banner og guirlander

Når der skal pyntes op til Baby Shower gælder det at skabe den rette stemning til festen. Hertil kan du pynte op med festlige bannere, søde guirlander og alt andet fortryllende pynt. Her på siden finder du mange forskellige bannere og guirlander.

Du kan finde bannere og guirlander i de sødeste lyseblå, lyserøde og neutrale nuancer, vimpel guirlander, kæmpe bannere, banner guirlander, bannere, pom pom guirlander, roset guirlander og hænge guirlander.  

Et Baby Shower er et stemningsfuldt fest, hvor omgivelserne, gavebord og selvfølgelig spisebord skal pyntes op med søde pynteting. For at holde et stilrent og æstetisk Baby Shower kan du vælge at pynte op med en Baby Shower pynte serie, hvor du finder bannere og guirlander, paptallerkner, papkrus, servietter og mange andre festartikler i matchende design. 

De dominerende farver af guirlander og bannere til et Baby Shower er selvfølgelig lyseblå og lyserød men du kan også vælge at pynte med neutrale festartikler til et Baby Shower og supplere med neutrale bannere og guirlander. Rigtig fin er altid spiral guirlander. Spiral guirlander snorer rundt på nogle sølvfarvede eller farvede glimmer spiraler. Det er denne glimmer som giver guirlanden en meget festlig udtryk.

Du kan vælge at sætte dit eget pyntearrangement til festen sammen. Du finder her på siden mange forskellige bannere og guirlander i lignende nuancer som fint kan kombineres uden at de hører til den samme Baby Shower pynte serie. Der findes vimpel guirlander, kæmpe bannere, banner guirlander, bannere, pom pom guirlander, roset guirlander og hænge guirlander i forskellige design og materialier.  

Nogle guirlander og bannere er velegnet til udendørs fester - typisk er det festartikler som er lavet af meget tynd plastik, ligesom nogle af de flotte vimpel guirlander du kan se her på siden. 

Der findes også personaliserbare banner og guirlander. I pynte serien med den lille hval kan du eksempelvis købe et kæmpe bannere som kan bruges efter Baby Shower - igen og igen. Du kan nemlig erstatte det medfølgende klistermærke 'Baby Shower' med klistermærker til fødselsdagene af den lille pige.

Jeg er sikker på at du finder de rigtige bannere og guirlander til netop Jeres Baby Shower her på siden!  

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.