0 varer i din kurv

Servietter til Baby Shower

Når du dækker op til Baby Shower må du ikke glemme servietter som er med til at sætte den rette stemning. Det gælder omgivelserne såvel som gavebord og spisebord. Det er altid en rigtig god idé at holde den røde tråd ved udsmykning af rummet og bordet så dit Baby Shower er stilrent og flot. Det gælder også valget af Baby Shower servietter.

Det festlige Baby Shower bord bliver typisk dækket op med paptallerkner og papkrus med yndige motiver, konfettier og små pynte detaljer som sutteflasker, pynte krystaller osv. Når du kan supplere det fine bord med matchende Baby Shower servietter vil bordet helt sikkert sætte scenen for en uforglemmelig fest. 

Baby Shower servietter - stort udvalg af søde servietter

Servietter er uundværlig til ethvert Baby Shower! Om du leder efter små dessert servietter eller middags servietter - her finder du et stort udvalg af servietter til Baby Sower. Du kan bruge forskellige slags servietter til dit Baby Shower - og jeg er sikker på, at du finder dine drømme servietter her hos PurpleandPink.dk.

Her i shoppen tilføjer vi løbende nye servietter til Baby Shower. Så det er en god idé at holde øje med vores udvalg af servietter - måske har du allerede fundet servietterne du er helt vilde med :) 

Servietter til Baby Shower med fortryllende mønster

Du finder servietter med klassisk elefant og paraply motiv, med søde bamser og yndige pipfugl, med fortryllende polka dots og med gammeldags barnevogne. De fleste servietter matcher til engangsservicer til Baby Shower som bliver brugt til festen.

Engangsservice består typisk af papkrus og paptallerkner. For at du kan pynte op til et stilrent og æstetisk Baby Shower finder du matchende pynt såsom guirlander og bannere  og andet bordpynt til netop det valgte Baby Shower tema. Og selvfølgelig skal også servietterne matche til resten af det flotte bordpynt. 

Baby Shower servietter - pynt på bordet

Der findes et hav af forskellige Baby Shower servietter du kan bruge til festen - hvilken slags servietter det bestemmer du helt selv. I hvert faldt er servietter en pynte detalje som giver det festligt dækkede bord den sidste finish.

På fine paptallerkner, mellem alt det flotte bordpynt og konfetti sørger matchende Baby Shower servietter for at bordet ikke ligner et hverdagsbord, men et festligt pyntet Baby Shower bord. Du kan se nogle flotte eksempler af festligt dækkede Baby Shower bord, hvor servietter fungerer som festligt pynt og dekoration her.

De helt rigtige Baby Shower servietter til jeres fest

Men hvilken servietter skal du nu vælge? Ingen nem beslutning. Det kan være at du vælger servietterne alt efter hvilket tema jeres Baby Shower skal have. Der findes forskellige temaer - nogle af dem kan du se i kategorien Baby Shower pynte temaer. 

Du kan også vælge neutrale servietter, dvs. servietter som ikke er nødvendigvis er en del af et Baby Shower tema, fordi du ikke ønsker at pynte op med paptallerkner og papkrus men med fint hvidt porcelæn. Her er det kun din fantasi som sætter grænsen - du kan vælge mellem servietter med og uden baby motiver, servietter som matcher babyens køn eller neutrale servietter uden mønster og print som er ensfarvet alt efter om festen er et Baby Shower til en lille dreng eller en lille pige.

Når babyens køn er stadig hemmelig eller skal afsløres ved festen kan du her også finde såkaldte 'Gender Reveal' servietter. Servietterne matcher utrolig godt til alle andre festartikler og pynt fra Baby Shower 'Gender Reveal' tema.

Der findes mange fine servietter til Baby Shower her på siden og jeg er sikker på at du finder netop de servietter som matcher perfekt til netop dit festlige dækkede bord.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro