Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Baby Shower servietter

Når du skal holde Baby Shower skal der pyntes festlig op. Det gælder omgivelserne såvel som gavebord og spisebord. Det er altid en rigtig god idé at holde tråden ved udsmykning af stuen og bord så dit pyntearrangement er stilrent. Det gælder også Baby Shower servietter.

Det festlige Baby Shower bord bliver typisk dækket op med paptallerkner og papkrus med yndige motiver, konfettier og små pynte detaljer som sutteflasker, pynte krystaller osv. Når du kan supplere det fine bord med matchende Baby Shower servietter vil bordet sikker være et blikfang. 

Baby Shower servietter - stort udvalg af søde servietter

Servietter er uundværlig til ethvert Baby Shower! Om du leder efter små dessert servietter eller middags servietter - her finder du et stort udvalg af servietter. Du kan bruge forskellige slags servietter til dit Baby Shower - og jeg er sikker på, at du finder dine drømme servietter her hos PurpleandPink.dk.

Her i shoppen tilføjer vi altid nye servietter til Baby Shower. Så det er en god idé at holde øje med vores udvalg af servietter - måske finder du allerede i morgen servietterne du bliver helt vildt med :) 

Baby Shower servietter med fortryllende mønster

Du finder servietter med klassisk elefant og paraply motiv, med søde bamser og yndige pipfugl, med fortryllende polka dots og med gammeldags barnevogne. De fleste servietter matcher til engangsservicer til Baby Showersom bliver brugt til festen.

En engangsservice består typisk af papkrus og paptallerkner. For at du kan pynte op til et stilrent og æstetisk Baby Shower finder du matchende pynt såsom guirlander og bannere  og andet bordpynt til netop den valgte engangsservice. Og selvfølgelig skal også servietterne matche til engangsservicen og bordpynt. 

Baby Shower servietter - pynt på bordet

Der findes et hav af forskellige Baby Shower servietter du kan bruge til festen - hvilken slags servietter det bestemmer du helt selv. I hvert faldt er servietter en pynte detalje som giver det festligt dækkede bord den sidste finish.

På fine paptallerkner, mellem alt det flotte bordpynt og konfetti sørger matchende Baby Shower servietter for at bordet ligner ikke en hverdagsbord, men et festligt pyntet Baby Shower bord. Du kan se nogle flotte eksempler af festlige dækkede Baby Shower bord, hvor servietter fungerer som festligt pynt og dekoration her.

De helt rigtige Baby Shower servietter til Jeres fest

Men hvilken servietter skal du nu vælge? Ingen nemt beslutning. Det kan være at du valger servietterne alt efter hvilken tema Jeres Baby Shower skal have. Der findes forskellige temaer - nogle af dem kan du se i kategorien Baby Shower pynte temaer. 

Du kan også vælge neutrale servietter, dvs. servietter som ikke er afhængig af et Baby Shower tema fordi du ikke ønsker at pynte op med paptallerkner og papkrus men med de fine hvide porcelains service. Her er det kun din fantasi som sætter grænsen - du kan vælge mellem servietter med og uden babyagtig motiv, servietter som matcher babyens køn eller neutrale servietter uden mønster og print som er ensfarvet alt efter om festen er et Baby Shower til en lille dreng eller en lille pige.

Når babyens køn er stadig hemmelig eller skal afsløres ved festen kan du her hos Purple & Pink også finde såkaldte 'Gender Reveal' servietter. Servietterne matcher utrolig godt til alle andre festartikler og pynt fra Baby Shower 'Gender Reveal' tema.

Der findes mange fine servietter til Baby Shower her på siden og jeg er sikker på at du finder netop de servietter som matcher perfekt til netop din festligt dækket bord.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.