Bestil inden kl. 18 (ma - tor) og få leveret næste hverdag!
FRAGT FRA KUN 35,-

Hvad er et 'Gender Reveal' Baby Shower?

Baby Shower pynt

Ingen tvivl om, hvorfor denne slags Baby Shower er så succesrige i USA og andre lande, hvor traditionen om Baby Shower allerede er mere udbredt end i Danmark. På sådan en 'Gender Reveal Party' findes der nemlig mange sjove måder at løfte sløret for den store hemmelighed. At inkludere gæsterne i afsløringen af babyens køn - det er noget stort!

Et Baby Shower holdt som en 'Gender Reveal Party' er samtidig en temafest, hvor den røde tråd for festen giver sig selv. Til gengæld er et Baby Shower, hvor alle gæster allerede ved om babyen bliver en lille dreng eller pige, giver en 'Gender-Reveal-Party' muligheder for mange sjove spil og aktiviteter samt dekoration.

Denne måde at holde et Baby Shower party på er blevet til en trend de seneste par år. Hvorfor? Fordi en 'Gender Reveal Party' er en slags fest i festen. Hvad kan være mere spændende end at aflsøre babyens køn? Noget som familie, venner og bekendte med sikkerhed har spurgt efter mange gange siden de fik nys om graviditeten. En fantastisk Baby Shower idé! 

'Gender Reveal' - sådan kan du afsløre babyens køn

Der findes mange måder at afsløre hemmeligheden om babyens køn. Herunder har jeg samlet nogle Baby Shower ideer som med sikkerhed vil gøre en 'Gender Reveal Party' til en succes. Selvfølgelig kan du finde også gaven som gøre envhert Baby Shower til noget stort - Diaper Cake eller blekage - og mange fine pynteidéer til festen

1. Gender Reveal Party idé: Balloons-in-a-box

Super idé til Baby Shower! Hold en 'Gender Reveal Party' og afsløre babyens køn ved med balloner. Nyt hit fra USA!

Dette er øjeblikket, alle på Baby Showeret venter på: Svar på spørgsmålet om den lille baby bliver en dreng eller en pige. Det er en fantastisk god idé at asfløre kønnet med ting som alle babyer og små børn elsker - balloner! Det bliver et uforglemmeligt øjeblik for alle Baby Shower gæster, når et hav af balloner i drengefarve eller pigefarver, hhv. lyseblå eller lyserøde stiger til himmels... 

Baby Shower leg med balloner

2. Baby Shower teams: klar til at spille?

Super idé til at afsløre babyens køn ved Baby Shower festen: at spille i teams.

Lad gæsterne komme til Baby Shower i enten lyserødt eller lyseblåt tøj - alt efter hvad de tror babyens køn ville være. Ved aktiviteterne på Baby Showeret kan deltagerne spille i dreng/pige - hold og samle point. En lækker 'Surprise - cake', dvs. en blekage, afslører babyens køn som festens højdepunkt. Hvis det hold med de fleste point, havde den rigtige farve på, får alle på holdet en lille ekstra gave.

Baby Shower leg med farverige T-shirts

3. Bageværk med 'surprice' farve!

Dekorationen og bageværk ved et Baby Shower, hvor babyens køn skal afsløres, er typisk neutral i farverne eller i pige- og drengefarver. Ligesom julens tradition med mandlen i risálamanden, kunne en af de typiske 'cake pops' afslører babyens køn. Det kunne eksempelvis være med en lyserød eller lyseblå chokoladeknap indeni - hvorimod alle andre er i neutrale farver.

Baby Shower cake pops

4. Design en lækker 'surprise kage'!

Baby Shower highlight: bag en 'surprise kage' for at afsløre babyens køn. Læs hvordan du gøre den perfekte Baby Shower kage!

Baby Shower kagen er helt klart en uundværlig sød 'must-have' til enhvert Baby Shower. Det er en fin idé at lade kagen afsløre barnets køn. Farver på en 'Gender Reveal kage' er neutral men kagen indeholder fyld (såsom chokoladeknapper i lyserød eller lyseblå) som giver et sikkert hint til babyens køn.

På mit pinboard på Pinterest har jeg samlet nogle inspirationer til søde 'gender-reveal-kager'. Følg mit pinboard - så kan du også pinne dine idéer med på det.  

Baby Shower kage

5. Tag storbror eller storsøster med til Baby Shower leg!

Når søskende skal være med til Baby Shower er det altid en god idé hvis de kan afsløre babyens køn. Dette kan eksempelvis ske ved at de fremstår som (planlagte) vinder af en t-shirt i en af Baby Showerets aktiviter. Et print på t-shirt afslører babyens køn idet der står noget i stil med 'snart storsøster til den sejeste lillebror' eller 'snart storbror til den smukkeste lillesøster' - her er det kun fantasien der sætter grænser. Denne leg er spændende for både - de voksne og for søskende, og det er samtidig en fin måde at fortælle søskendene om den nye babys køn.

6. Slå en piñata!

Slå en piñata og afgører med konfettiens eller slikkens farver indeni om babyen bliver til en lille prinsesse eller prins. Legen ligner lidt den danske tradition om at slå katten ud af tønnen til fastlavn og er en af de sejeste Baby Shower idéer overhovedet!

Piñatas [piɲata] er figurer lavet af papmache, der typisk er fyldt med slik og sørger dermed for sjov til børnefødselsdage. Traditionelt var de fyldt med frugter og nødder. I Mexiko og hele Latinamerika og dels i Spanien er det stadig en påske- og juletradition at slå frugter ud af en pinata. 

7. Afsløre babyens køn ved at skrabe baby tøj! 

Det er en sjov måde at afsløre babyens køn hvor alle gæster kan være med. Alle gæster får en lille skrabe kort og starter på samme tid til at skrabe feltet. Feltet viser enten en lyserød eller lyseblå baby trøje. Du kan købe de små skrabe kort til Baby Shower nedenunder. For inspiration til flere Baby Shower lege kan du klikke her.

Baby Shower skrabe leg

Baby Shower skrabe leg drengBaby Shower udstyr til en 'Gender Reveal' fest: 

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 399 DKK TIL PAKKESHOP
LYN HURTIG LEVERING
BETAL MED MOBILEPAY
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.