0 varer i din kurv

Ballerina

Hvilken pige drømmer ikke om at være ballerina? Her kan du opfylde drømmen om at være ballerina for en dag - pynt op med de vidunderlig flotte festartikler, dekorationer og engangsservice til pigens store dag!

Du finder alt til at gør festen til en succes. Skab den rigtige stemning allerede med indbydelsen i form af en ballerina sko og pynt fødselsdagen med fine paptallerkner, omgivelserne med fantastiske pom poms og væggene med skønne guirlander! Supplerer det festlige fødselsdag arrangement med fine balloner, finurlige banner og lysende krystaller!

Ballerina for bare en dag - en drøm som du kan gøre til virkeligheden ved at pynte op til en uforglemmelig pigefødseldag med ballerina tema. Det kunne måske være det første temafest til pigerne. 

Gør festen til en succes og start allerede med de matchende indbydelser i form af en ballerina sko. Alle piger vil elske at få en så fint indbydelse med deres eget navn på. 

Når den store dag endelig skal fejres så luk dem ind i et ballerina univers i jeres hjem som er dekoreret i ægte ballerina stil. Pynt omgivelserne med lyserøde, hvide og pinke nuancer. I fødselsdags pynte serien 'Ballerina' finder du alt hvad du har brug for for at fortrylle stuen. Især de fine pom pom guirlander, banner og balloner er med til at skabe den rigtige stemning.

Du kan også fylde nogle folieballoner med helium - så de svæver i stuen ligesom en ballerina svæver igennem dansesalen. Det vil være et stort hit hvis alle piger kunne få sådan en ballon med hjem fra festen - så har du også en rigtig fin gæstegave.

Pigerne vil sikker også være helt vildt med et festlig dækket bord med vidunderligt bordpynt, festlige servietter og søde paptallerkner med ballerina motivet. Papkrusene kan pyntes med søde sugerør med chevron mønster og isterninger som er farvet lyserødt med kagefarve.  

Aflsut pigens ballerina fødselsdag med en slikpose, hvor du enten kan gemme noget slik - ja, også ballerinaer elsker slik ;) - eller giv små gæstegaver ind i den lille fine pose. Så bliver fødselsdagsfesten til en uforglemmelig minde til alle ballerinaer!

Ha' en fantastisk pigefødselsdag med ballerina tema!

💕 💕 💕  

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro