0 varer i din kurv

Guirlander & Bannere

Guirlander og bannere er uundværlige pynteting - om du nu skal holde et Baby Shower, barnedåb, navngivning, børnefødselsdag eller en anden fødselsdag og fest. 

Det er nemlig ikke kun bordpynt som er afgørende for at skabe den festlige atmosfere, det er pynt i hele huset og omgivelserne som er med til at invitere gæsterne ind i det ønskede fest univers. 

Guirlander og bannere er en nem måde at skabe den rigtige stemning til din fest. De er nemme at sætte op og du kan pynte væggen, loftet, bordet - kort sagt hele stuen, huset, haven eller hvor den festlige begivenhed nu finder sted. 

« 1

Hænge guirlander, flagranker, pom pom guirlander eller.... ?

Leder du efter hænge guirlander, flagranker, pom pom guirlander eller bannere til festen? Vil du pynte din flagstang med et hippie flag eller skal diskrete spiral guirlander pynte loftet ved Jeres barnedåb? Så finder du her vidunderlig flotte guirlander og bannere som gør din fest til en succes - om det nu er et Baby Shower, navngivningsfest, barnedåb, den magiske 1. fødselsdag eller enhver anden børnefødselsdag og fest. 

Der findes mange slags forskellige guirlander og bannere, eksempelvis hænge guirlander eller væg bannere, du kan vælge imellem. Alt efter hvad din temafest går ud på, kan du vælge de helt rigtige design og farver af bannere og guirlander som du vil pynte op med. 

Skab en festlig stemning med fortryllende guirlander og bannere

Du kender sikkert den fortryllende stemning der bliver skabt når man træder ind i en festligt pyntet stue, sal eller have, hvor man skal tilbringe de næste mange timer i selskab med festglade mennesker. Og det er allerede her - når man træder ind i omgivelserne - som gør at man føler sig tilpas til festen eller om man synes om hele arrangement. Det er nemlig ved første indtryk vi vurderer æstetikken. Og du vil helt klart skabe et festligt univers og stemning alle elsker når du står for at arrangere festen. 

Så derfor handler det om at pynte op på en æstetisk og stilren måde. Det betyder at alt pynt matcher til hinanden, at et evt. tema afspejles i alt pynt - bordpynt, engangsservice og netop pynt på væggene og til loftet. Det handler nemlig ikke kun om at skabe et festligt dækket bord, det handler om at skabe en atmosfere igennem festens omgivelserne hvor bordet kun er en enkelt detalje. 

Genbrugelige bannere og guirlander til festen

Du kan måske tage et kig forbi mulighederne for genbrugelige pynteting. Der findes rigtig mange flotte bannere som kan bruges til flere festlige begivenheder - fra Baby Shower til barnedåb og bannere til den 1. fødselsdag eller endda længere.

Det smarte ved sådan nogle bannere er at du kan tilpasse dem ved at klistre klistermærker på som afspejler netop den festlige begivenhed du lige vil holde. En rigtig god idé til alle som gerne vil spare lidt penge uden at går på kompromis med pynt. Et fint eksempel på sådan en genbrugelig banner kan du se her

God fornøjelse! 

💕 💕 💕   

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro