0 varer i din kurv

Tjen penge ved at promovere pynt og festartikler for Purpleandpink.dk

Vil du være med til at sprede glæde, gode minder og ikke mindst festlig stemning til utallinge fester rundt om i landet?

Ved at deltage i vores affiliate partner program kan vi sammen byde nye babyer velkommen til verdnen med uforglemmelige stunder med venner og familier, børn kan holde præcis den pirat eller havfrue fødselsdag de har ønsket sig og i det hele taget kan vi sammen være med til at pynte op til alle livets fester - store som små.

Dette er en oplagt mulighed for dig som driver en blog eller hjemmeside der handler om livets fester. Her har du virkelig en god mulighed for at kunne tjene penge sammen med os. 

>>Du kan deltage i affiliate partnerprogrammet her<<


  • Stort udvalg i bannermateriale. Specielle ønsker kan også opfyldes.

  • Koster intet at deltage. 

  • Få attraktiv kommission gennem dit affiliatelink.

Tjen penge på dit eget nyhedsbrev, din egen blog eller din egen hjemmeside.

Som affiliate partner hos Purpleandpink.dk har du her en unik mulighed for at skabe en ekstra indtægt med dit eget indhold.

Ved at indsætte vores bannere eller links, så kan dine besøgende blive inspireret til at besøge purpleandpink.dk og købe det festligt pynt. Ved hvert køb får du en kommission på den samlede ordrestørrelse. Og vi har meget få annullerede bestillinger.   Du kan tilmelde dig vores affiliate program, ved at klikke her.

Affiliate eller affiliate markedsføring  - hvad er det tænker du måske? 

Ganske kort handler det om at samarbejde om markedsføring af de produkter som vi forhandler her hos Purpleandpink.dk.
 
Det kan forklares således:
  •  - Vi vil gerne have besøgende der køber pynt og festartikler i vores webshop, og vi vil gerne betale andre websites for at hjælpe med dette.Som affiliatepartner (det er dig) har du et website og vil gerne levere besøgende der køber i vores webshop, og du vil gerne tjene penge på dette.
  • - Vi samarbejder så via et såkaldt partnerprogram som hostes af Partner-Ads.com*, som indeholder: satser (hvad du kan tjene på samarbejdet), reklamemateriale (vi udarbejder bannermateriale som du frit kan benytte) og tracking (måling af besøgende og salg).
 
*Partner-Ads.com er 100% dansk ejet affiliatenetværk med mange års erfaring inden for affailiate markedsføring. Læs mere om dem her
 
Gennem affiliatemarkedsføring kan vi sammen skabe festlige resultater for både dig og for os.
 

Har du spørgsmål omkring vores affiliate program, og hvordan du kommer i gang, kan du altid skrive til thomas@purpleandpink.dk

Vi glæder os til samarbejdet.

 
Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro