0 varer i din kurv

'Safari Girl'

Vidunderligt flot Baby Shower tema pynt med elefanter og super flotte zebra striber. Et perfekt tema til at pynte op til festen, hvor den lille baby pige står i fokus som ikke har set dagens lys endnu. Dette tema er perfekt til dig som elsker det udsædvænlige, det ekstravagante. 

Baby Shower tema pynt fra serien 'Safari Girl' byder på alt I har brug for at pynte op til et fantastisk Baby Shower. Du finder bordpynt, bannere, paptallerkner, papkrus, guirlander med søde elefanter og masser af andet pynt som kan kombineres med temaet.  

Baby Shower tema pynt med elefanter 

Når du er til det ekstravagante og gerne vil stille op med dette til et vidunderligt Baby Shower så er her det perfekte tema pynt til dig. Baby shower tema pynt med elefanter er uovertruffet flot i design, farver og mønster. Temaet spiller på et meget klassisk Baby Shower motiv - elefanten - og sætter den ind i et meget modernt design med zebra striber. 

Kombinationen af denne flotte serie - de klassiske elefanter og de moderne zebra striber - fører til dette flotte Baby shower tema pynt i safari look. De fine mørkebrune detaljer på de flotte servietter, papkrus, paptallerkner og alt andet pynt giver temaet den sidste, meget flotte finish. 

Baby Shower tema pynt til pige

De fine festartikler og pynteting af Baby shower tema pynt med elefanter består af de fineste lyserøde nuancer i kombination med peachfarvede elementer og mørkebrune detaljer. Rigtig fint til Jer som vil holde Baby Shower for den vordende mor som venter sig en lille prinsesse. 

Den flotte engangsservice og alt andet pynt af Baby shower tema pynt med elefanter kan kombineres med mangfoldige festartikler i lyserøde og neutrale nuancer. Her på siden kan du se et stort udvalg af Baby Shower pynt som matcher temaet. 

Baby shower tema pynt til pige og dreng

Måske venter Jeres veninde sig tvillinger - en lille pige og en lille dreng, eller endda flere af slagsen? Så kan du meget nemt holde et Baby Shower med Baby shower tema pynt med elefanter og kombinere den med safari temaet til drenge så der bliver taget hensyn til Baby Shower pynt i lyserødt og lyseblåt. 

I Baby shower tema pynt i lyseblå/turqouise nuancer finder du netop de samme festartikler til at pynte op med - så det ville være en perfekt kombination til en festlig borddækning og oppyntning i omgivelserne. Du kan se den flotte Baby shower tema pynt i lyseblå/turqouise her.

Pynt til Baby Shower med elefanter - andre temaer

Elefanter, eller elefanten er en meget klassisk motiv i forbindelse med et Baby Shower. Jeg ved ikke helt rigtig hvorfor og om det har en særlig betydning, men elefanterne er på rigtig meget Baby Shower tema pynt. Der findes de sødeste motiver, tegninger og symboler med dette dyr. 

Når du synes, at dette ekstravagante Baby Shower tema pynt i safari look er lidt for meget til Jeres Baby Shower eller ikke ville ramme smagen af gæsterne så behøves du ikke at undvære en fin oppyntning med elefanter. Du kan måske vælge flot pynt fra temaet med elefant og hjerter eller Baby Shower tema pynt fra serien med elefant og peanut.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro