Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Bordpynt, tilbehør & accessoires til barnedåb

Bordpynt, pynt, dekorationer og tilbehør til barnedåb - det er her du finder alt til festlig borddækning til din barnedåb. Om det er løs pynt, små gaveæsker, yndige ballonbuketter, bordkort, invitationer og bordkortholdere, pynte krystaller og diamanter eller små baby figurer - du kan dekorere dåbsbordet med mange yndige pynteting som er med til at gøre festen til en succes. 

Her på siden finder du alt bordpynt - dåbspynt til pige i lyserøde nuancer, dåbspynt til dreng i lyseblå nuancer og nogle neutrale pynteting som kan bruges til både - barnedåbsbordpynt til pige og dreng.   

Dekorationer og bordpynt til barnedåb - alt til det festlig dækkede bord

Ved enhver barnedåb er det det festlig dækkede bord med alle de fine pynte finesser, finurlige pynteting og fortryllende dekorationer som er en af dagens højdepunkter. Når du står og mangler inspirationer til hvad der kunne bruges som bordpynt til barnedåb så er du helt rigtig her på siden. Du kan vælge mellen de fineste pynteting såsom løs pynt, små gaveæsker, bordkort og bordkortholdere, pynte krystaller og diamanter og små baby figurer som giver dit dåbsbord den sidste finish. 

Dels er det enkelte bordpynt del af et pynte tema til barnedåb, dvs. du finder matchende pynt og dekorationer til netop det bordpynt du kan vælge. 

Bordpynt til barnedåb - pynt op med krystaller, dekorationspinde, ballonbuketter!

Det er rigtig fint at have løs pynt og serpentiner som bordpynt til barnedåb. Hvis du ønsker det hele lidt mere avanceret eller vil holde barnedåben udendørs så kan det være en god idé at bruge mere blæseresistent pynt og dekorationer. Istedet konfettier kan du måske vælge nogle flotte pynte krystaller eller diamanter som ikke bliver blæst væk ved den første vindstød. 

En ny trend ved bordpynt til barnedåb er dekorationspinde og ballonbuketter. Du kender sikker fortryllende helium balloner som kan svæve elegant igennem luften. Ballonbuketter ligner helium balloner - bare du ikke har brug for helium for at de står fint på bord. Sammen med dekorationspinde, evt. fra samme pynte tema, kan dit barnedåbsbordpynt kun være en succes.

Brug bordpynt til barnedåb fra et pynte tema 

Dit pynt til det festlige bord skal understrege festens tema og skal være med til at skabe den rette stemning til barnedåb. Så det er derfor du måske vælger meget babyagtig bordpynt. Det er helt fint - men husk at alt barnedåbspynt, dvs. pynt til omgivelserne såsom bannere og guirlander, servietter, servicen og bordpynt skal matche sammen for det hele kan gå op til en højere enhed. 

Derfor er det måske en god idé at bruge et pynt tema til barnedåbens oppyntning så alt matcher perfekt sammen, i farve, form og design.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.