0 varer i din kurv

Guld pynt

Skal der være fest, så lad der være fest! Med Guld pynt er du sikker på at skabe de fineste rammer for en fest som dine gæste vil huske. Skal du holde fest for fodboldholdet som lige har vundet den afgørende guldkamp, skal du holde bryllup eller guldbryllup, hvor guld er et gennemgående tema eller har du bare lyst til at holde en glad fest hvor elegance er et must - så skal du vælge Guldpynt. Vi har samlet alt pynt med guld her på denne side, så det er nemt for dig at udvælge prvis det guld pynt til fest som du behøver. 

Guld temafest

Hvis du har valgt guld temaet til din fest, så kommer du ikke udenom at skulle bruge en masse pynt med guld tema. Ovenfor har du set en masse festpynt med guld som sikkert har givet inspiration. Herunder vil vi komme med lidt forslag til hvad du som basis skal have til de forskellige type af guld fest.

Guldbryllup pynt

Et guldbryllup er nok en af de fester der skal fejres med den største elegance og respekt for guldbrudeparret. Her kan det helt klart anbefales at du vælger bordkort med guld dekoration, hvorpå du skriver med en guldskrift. Som bordpynt til et guldbryllup vil et mix af guldfarvede pyntediamanter, gyldene rosenblade og guld konfetti være både elegant og festligt. Til omgivelserne vil vi anbefale at du tænker på hænge pynt i guld som f.eks. et mix af guld balloner og balloner med guld konfetti i. Pynt også op med tassle guirlander i guld. Det vil skabe dybde og få jeres gæste til at føle sig forkælet. Som en fin gestus kunne man vælge at bruge en ballonbue i guld som æresport ved guldbryllupsfesten.

Guld tema til konfirmation 

Skal konfirmationen være noget helt ekstraordinært kan I vælge at pynt op med guldpynt. Her vil konfirmanten helt sikkert føle sig som midtpunkt i en fest der sent vil blive glemt. Byd allerede gæsterne velkommen med forhæng af guld så som de skal træde igennem for at komme ind i selve guldpyntede festlokale. Inde i festlokalet hænges der balloner med guldkonfetti og hvid balloner for at skabe den her rene og stillede stil som en konfirmationsfest jo er. Pynt bordet med de fineste guld servietter, guldkonfetti og hæng evt. guld rosetter op hen over bordet.

Guldfest med guldpynt

Skal fodboldholdet fejres, skal havefesten pebbes op eller skal der være elegant fest med guldtema, så er herover alt det pynt du skal bruge. Især guldtallerkner og papkrus med guld er et hit til havefesten og guldfesten. Til disse type fester er der frit vlag af guldpynt - mix og match som du vil - det kan ikke gå galt med pynt i guld. 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro