0 varer i din kurv

Servietter

Servietter er uundværlig til enhver festlig lejlighed. De er ikke kun en praktisk detalje, de er også med til at skabe den rette stemning på det festligt dækkede bord. Om du leder efter servietter til barnedåb, til Baby Shower, til den magiske 1. fødselsdag og børnefødselsdag - eller en anden af livets festlige begivenheder, så er du komemt til det rette sted. Du kan vælge mellem servietter med flotte billeder, motiver eller mønster på eller også kan du vælge nogle klassiske ensfarvede servietter som matcher nuancer af det pynt du har valgt.

Se vores stort udvalg her!

Servietter - den uundværlige detalje ved enhver fest

Servietter er noget af det mest uundværlige udstyr du skal tænke på når du holder en fest. Om festen nu er et Baby Shower, en barnedåb, en navngivning eller en (børne-) fødselsdag - hvis servietterne er blevet glemt kan hele arrangement går i stå. Men hvorfor er servietterne så vigtig? 

Jeg behøver nok ikke fortælle dig om servietternes funktion. Men jeg kan fortælle dig, at et festligt dækket bord uden servietter, er lige så godt som en fest uden mad og drikke. Det er en faux pas at pynte op til en fest og glemme servietterne. Så det er nok en af de vigtigste detaljer du skal tænke på når du pynter op til festen. 

Servietter til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag, børnefødselsdag 

Alt efter hvilken fest du planlægger, har vi her hos PurpleandPink.dk et stort udvalg af fine servietter. Servietter med mønster, servietter med motiver, ensfarvede servietter, store servietter og små servietter. Alt efter, hvilken temafest eller pynte tema du har valgt kan du supplere alt andet bordpynt med matchende servietter.

Det kan være en rigtig god idé at beslutte sig for et pynte tema, hvor al udsmykning og festartikler er ud af samme design. På denne måde kan du undgå at farverne eller mønster bider hinanden og ødelægger det festlige bord. 

Papir servietter - yes or no? 

Især til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødselsdag er det en rigtig god idé at benytte sig af papir servietter. For det første er det en nem løsning og du kan være sikker på at servietterne matcher perfekt til festens tema. Derudover er det også en meget billigt og enkelt løsning. 

Det er nemlig tit tilfældet at der findes komplette pynte temaer til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødselsdag. Når du vælger servietterne fra temaet er du sikret at de matcher perfekt til alt andet pynt, bordpynt og udsmyning. Udover dette, er det selvfølgelig meget nemt at benytte papir servietter til den slags fester - ingen vask eller strygning.

Stof servietter eller papir servietter - Hvad med miljøet?

Og hvordan er det nu med miljøet? tænker du måske. Her kan det bare siges, at du bruger vand, vaskemiddel, skyllemiddel og elektricitet og masser af tid for at pleje stofservietterne. Papir servietter er derimod tit lavet af genbrugspapir. 

Når du leder efter servietter til din fest kan det være en rigtig god idé at vælge papir servietter. Det er nemt, billigt, hurtig og derudover får du servietter som matcher perfekt til alt andet pynt ved din temafest. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕  

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro