0 varer i din kurv

Bordpynt, strøpynt, pynte diamanter

Bordpynt er et must til enhver fest. Det er her du kan sætte dit præg på festens tema, om det så er bordpynt til børnefødselsdag, barnedåb, et baby shower eller enhver anden festlig begivenhed. Med de mange forskellige slages bordpynt som vi har samlet her på webshoppen, bliver det muligt for dig at mikse og matche præcis det look og den stemning som du ønsker festen skal have.

Se alt vores bordpynt herunder. 

Bordpynt til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag, børnefødselsdag

Valg det mest fantastiske bordpynt til netop din fest! Om du nu planlægger et fortryllende Baby Shower, en uforglemmelig barnedåb, en magisk 1.fødselsdag eller en sjov børnefødselsdag - her hos PurpleandPink.dk finder du helt sikkert alt til den helt perfekte borddekoration. 

Enhver fest kræver mere eller mindre festligt pynt - et flot banner, guirlander, balloner til omgivelserne og bordpynt til bordet. Kombinationen af festpynt i omgivelserne - som tager dine gæster med ind i festens univers og flot pynt på bordet, hvor gæsterne tilbringer en stor del af festens tid, er afgørende for en vellykket Baby Shower, barnedåb, fødselsdag eller børnefødselsdag.

Så det er derfor din borddækning er af stor betydning for at gæsterne oplever den som stilren, æstetisk og matchende til festens tema. Når du står med planlægningen af et vidunderligt Baby Shower, en uforglemmelig barnedåb, en magisk 1. fødselsdag eller en sjov børnefødselsdag - så husk bordpynt og konfetti!

Perfekt bordpynt til festlig borddækning

Din festlig borddækning skal helt klart matche til festens design og farver og afspejle et evt. tema. Dvs. når du eksempelvis har inviteret til en barnedåb til en lille pige i lyserøde nuancer så skal dit bordpynt selvfølgelig matche til dette festtema, i farver og design af alt andet pynt du har valgt. 

Du kan eksempelvis vælge lyserød konfetti med yndige baby motiver. Din borddækning bliver sikkert et stort hit når du supplerer konfettien med eksempelsvis yndigt bordpynt i form af søde små pyntefigurer, balloner som festpynt til bordet eller sødt strøpynt i form af søde træfigurer eller pynte krystaller.

Papkrus & paptallerkner, guirlander & bannere, konfetti & bordpynt

Bordpynt og konfetti ikke det første festpynt du skal vælge. Det kan nemlig være en udfordring at finde matchende pynt når du nu har valgt super flot konfetti i unikke farver. Så det er måske en god idé at starte med papkrus, paptallerkner, bannere og guirlander for at præge festens tema og farver. 

Her hos PurpleandPink.dk finder du flot festpynt til Baby Shower, barnedåb, 1.fødselsdag og børnefødselsdag. Måske kan du allerede nu tager et kig over til vores flotte 

for at finde netop dit yndligstema til festen. 

Stort udvalg af bordpynt

Her hos PurpleandPink.dk udvider vi løbende vores sortiment af konfetti & bordpynt (og alt andet festpynt) for at du kan finde netop de helt perfekte festartikler til din fest - om det nu er et Baby Shower, barnedåb, 1.fødselsdag eller børnefødselsdag du vil holde. 

Du finder helt sikkert pynte krystaller, små pyntefigurer eller andet flot bordpynt og konfetti til din borddækning. Hvis du synes der mangler noget pynt på siden du har set før et andet sted så ring eller skriv til os - vi vil prøve at hjælpe dig at finde alt til din festlig borddekoration

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro