Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Engangsservice

Du kan næsten hører gæsterne overraskhed når de får øje på dit festligt dækkede bord, hvor fortryllende dekorationer, flot bordpynt og en fantastisk engangsservice tryller en vidunderligt stemning frem.

Lige med det samme bliver gæsterne inviteret i festens univers og sat i en hel anden verden end dagligdagen. Om det nu er et vidunderligt babyshower, en fortryllende barnedåb, en magisk 1. fødselsdag eller en sjov børnefødselsdag - festlig pyntede omgivelser og et flot borddækning skaber den perfekte ramme til enhver festlig begivenhed. Nedenunder finder du flot engangsservice som sætter udgangspunkt til festens oppyntning.

 

Skab festens rammer med en flot engangsservice! 

Med en flot engangsservice - som typisk består af papkrus og paptallerkner som bliver suppleret af mangfoldige pynteting - kan du skabe den hel perfekte stemning til netop din fest.

Du kan sætte temaet til festen - skal begivenheden eksempelvis fremstår som en 'Gender Reveal babyshower' eller skal børnefødselsdagen være en sjov hippie fest? Skal barnedåben afspejles igennem yndige baby fødder i sarte lyserøde nuancer eller vil du gerne pynte op med festlige bannere, guirlander og kagelys med 1 års tal? En festlig engangsservice sætter rammen til din festlig begivenhed og gør det hele uforglemmelig. 

Engangsservice til temafest med Disney's figurer

Vi kender alle vores yndlingshelte fra barndommen - Anders And, Superman og mange andre Disney figurer. Der findes et hav af nye helte i vores børnenes liv i dag som de elsker at møde til deres fødselsdag og hvem elsker ikke at møde vores helte til fødselsdagen? Det kan hurtig blive lidt besværligt og koster en formue oveni når du skal rejse til Disneyland og holde dit barns fødselsdag der.

Men - det gode er: Du behøves slet ikke at rejse til Disneyland for at dit barns drøm om at møde Disney's Anders And, Cars, prinsesser og helte kan gå i opfyldelse - du kan nemt dække fødselsdagsbordet med en flot engangsservice med de yndlingsfigurer din dreng eller pige elsker.

Billig engangsservice af højt kvalitet 

Er en engangsservice en go eller no go til festen? - tænker du måske. For at give dig et kort svar: det er det. Der findes så mange flotte papkrus, paptallerkner og alt hvad der supplerer en flot engangsservice så du skabe en rigtig fin stemning.

De engangsservicer du finder hos PurpleandPink.dk kan ikke sammenlignes med simple paptallerkner eller papkrus du måske kender fra en grillfest. Dem som er helt billigt og uden motiv og farver og er gennemblødt efter du har sæt ketchup på for første gang. Engangsservice, dvs. paptallerkner og papkrus som du finder her i shoppen er fra specialiserede forhandlere fra USA, Tyskland og England og fra højeste kvalitet.

Engangsservice til babyshower, barnedåb, 1. fødselsdag, børnefødselsdag

Så det er derfor alle produkter - engangsservice, papkrus og paptallerkner og selvfølgelig også alt andet bordpynt og pynt - du kan købe her hos PurpleandPink.dk af de fineste kvalitet. Det kan se super sødt ud når du pynter dit bort til babyshower med fine papkrus og matchende paptallerkner. Du kan se nogle eksempler af flot engangsservice til babyshower her

Men også til barnedåb er engangsservice en rigtig flot alternative til borddækning med porcelain. Du kan selvfølgelig også supplerer porcelainstallerkner med mindre engangstallerkner til forret eller dessert. Tit kan man ikke se forskellen mellem porcelainstallerkner og paptallerkner - enten end de sidste fortryller med mønstrer og farver som er med til at skabe en flot stemning til festen. 

Og helt sikker er engangsservice en rigtig god idé til børnefødselsdage - om det nu er den magiske 1. fødselsdag eller enhver anden børnefødselsdag. Engangsservice er praktisk, du behøves ikke at tænke over at der går noget dyrt porcelain i stykker og du kan hurtig rydde det hele væk - helt uden opvask så du får mere tid til festen.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.