FRAGT FRA KUN 35,-

Festartikler

Alle festartikler samlet ét sted! Se vores kæmpe sortiment af pynt og valg festartikler der matcher til netop til fest - om enten det er nu et babyshower, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet temafest.  

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Festartikler og pynt til babyshower, barnedåb, fødselsdag og hver anden fest

På Purple & Pink finder du et kæmpe udvalg af festartikler til netop din fest. Du finder alt - fra balloner, banner & guirlander, bordpynt, konfetti, engangsservice, papir Pom Poms, servietter, rosetter, papkrus, paptallerkner, Honeycombs, bordkort, sugerør hen til gaveposer, slikposer og fødselsdaglys - kort alt, hvad der skal til for at gør festen til en succes og en uforglemmelig oplevelse. Alt til den bedste dag ever :) 

For at gør det nemmere for dig at finde de passende festartikler har vi tildelt kategorier til alt det festlige pynt - så du kan træffe et udvalg efter andledning. 

Du kan vælge dine festartikler direkte her fra siden eller du kan snævre udvalg ind efter netop den andledning du vil pynte op til. For at gøre det valger du bare dine festartikler ud i webshoppens menupunkter eller ved at følge de her links: 

Husk også at tjekke vores tilbud - her finder du billigt pynt og festartikler. 

Når du vil være med på pulsen og følge med på hvilke trends der findes omkring festartikler kan du tjekke vores nyheder - her finder du altid de nyeste festartikler og pynteting vi har i shoppen.  

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.