0 varer i din kurv

Baby Shower - alt om festen

Baby Shower er et fantastisk univers. Du kan læse mere her, hvorfor jeg synes at Baby Shower festen er så vidunderligt skønt. 

Hvorfor brænder jeg for en fest, som kaldes 'Baby-Shower'? Det er fordi jeg elsker at hylde det nye liv og venskabet. Min egen historie har gjort, at jeg synes at traditionen omkring Baby Shower også skal være en tradition i Danmark.

Måske kender du allerede lidt til, hvad et Baby Shower er, hvis ikke kan du godt glæde dig. Her i denne del af Purple & Pink kommer det udelukkende til at handle om Baby Shower, og alt hvad der høre sig til - fra pynt til rigtig gode Baby Shower ideer, festartikler til Baby Shower og selvfølgelig alt om den berømte Baby Shower kage - også 'blekage' eller 'blelagkage'! 

Baby Shower - gammel vin i nye flasker? 

Er Baby Shower en ny opfindelse af nogen som bare gider at holde en fest. Nej, langt derfra. Baby Shower har en lang tradition, nogle særlige skikke og kræver lidt forberedelse - ligesom en barnedåb.

Her på Purple & Pink kan du læse om:

…og meget mere. 

For at du nemt kan finde svaret på disse spørgsmål og finde rigtig gode Baby Shower ideer har jeg lavet nogle sider, hvor du kan læse med her.

Glæd dig også til det festlige Baby Shower pynt og festartikler, som jeg har været ud at finde specielt her til shoppen. Alt sammen noget jeg løbende sætter på hylderne, så du kan købe ind til en festlig og hyggelig dag med veninderne.

Den uundværlige Baby Shower blekage

En Diaper Cake er 'centerpiecen' af ethvert Baby Shower. Man kan også kalde den 'Baby Shower kage' eller 'blekage' eller 'blelagkage'. En rigtig fin tradition er at give en personlig og nyttig gave til babyen og dens mor og far.

En blekage (også blelagkage eller Baby Shower kage) er et så stor kapitel i Baby Shower universet. Derfor har jeg lavet nogle sider hvor du kan læse alt om dette fantastiske bageværk. Du kan læse eksempelvis om tradtionen og ingredienserne af de søde blekager og se nogle videotutorials om hvordan man laver en blekage selv. 

Jeg elsker at lave Diaper Cakes og det er derfor du kan købe dem hos mig ;)

Hvis du ikke er til en Diaper Cake, kan du jo tage et kig over på alle de andre baby gaver - måske der kunne være noget du kan bruge. 

Kort fortælt - her på Purple & Pink finder du alt om Baby Shower festen -

og meget mere....

Baby Shower - hvad er det for noget?

Og til sidst - når du nu ikke har lyst til at læse dig iggennem alle informationer om Baby Shower vil jeg kort fortælle dig hvad et Baby Shower er, bare helt kort for at give dig en overblik:

Baby Shower er som med de fleste traditioner vi kender, noget der skal fejres. Derfor er et baby shower en festlig tradition der skal fejre den kommende moder og hendes barn. Man kan sige at et Baby Shower er en iscenesættelse af det nye liv der kommer til verden, en fejring fyldt med glæde og lykke – alt det gode i livet, og det som vi alle godt kan li’. Det at have det sjovt sammen med vores veninder, at spise god mad, at grine sammen og sidst med ikke mindst nyde hinandens selskab.

Hvad skal du vide om Baby Shower festen? 

Som ved så mange andre fester kan det være en god ide at skabe nogle gode ramme som lægger op til en festlig dag/aften. Tit og ofte er planlægningen en stor del af selve festlighederne – der skal aftales hvem der gør hvad, hvem står for maden, hvem bager kage, hvilke spil og lege skal I bruge på selve dagen, der skal pyntes festligt op, der skal sendes invitationer ud og en hele masse andre ting der skal aftales. Jeg har lavet en detaljeret tjekliste som du kan hente ved at skrive dig op her.

I det hele taget er planlægningen ret essentiel for at få et vellykket, festligt og sjovt baby shower.

Der er også flere og flere der bruger et baby shower til at løfte sløret for, hvilket køn det kommende barnet er – det er det der kaldes et Gender Reveal Baby Shower. Typisk vil de vordende forældre være med til at planlægge denne fest. Et Baby Shower er ellers ofte en overraskelse for den kommende moder, men ved et Gender Reveal Party er overraskelsen jo offentliggørelsen af barnets køn.

Jeg har forsøgt at komme så meget rundt om hele Baby Shower traditionen på de forskellige sider her på Purple & Pink – de fortælle hver især lidt om de område jeg oftest har fået spørgsmål omkring. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mangle svar som ikke står her på siden.

Og husk så at nyd dit næste Baby Shower!

God fornøjelse

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro