GRATIS GAVEINDPAKNING

Baby Shower - alt om festen, lege, pynt, dekorationer, gaver, traditioner

Baby Shower er et fantastisk univers. Du kan læse mere her, hvorfor jeg synes at Baby Shower festen er så vidunderligt skønt. 

Her finder du alt om festen -

  • nyttige tips til Baby Shower dekorationer og pynt
  • inspirationer til Baby Shower lege,
  • opskrifter til de uundværlige Baby Shower muffins, 'Pop Cakes' og andet bageværk,
  • alt om den uundværlige Baby Shower kage,
  • en gratis tjekliste til hvordan du planlægger det mest fantastiske Baby Shower ever

og meget mere....

God fornøjelse!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Baby Shower er som med de fleste traditioner vi kender, noget der skal fejres. Derfor er et baby shower en festlig tradition der skal fejre den kommende moder og hendes barn. Man kan sige at et Baby Shower er en iscenesættelse af det nye liv der kommer til verden, en fejring fyldt med glæde og lykke – alt det gode i livet, og det som vi alle godt kan li’. Det at have det sjovt sammen med vores veninder, at spise god mad, at grine sammen og sidst med ikke mindst nyde hinandens selskab.

Som ved så mange andre fester kan det være en god ide at skabe nogle gode ramme som lægger op til en festlig dag/aften. Tit og ofte er planlægningen en stor del af selve festlighederne – der skal aftales hvem der gør hvad, hvem står for maden, hvem bager kage, hvilke spil og lege skal I bruge på selve dagen, der skal pyntes festligt op, der skal sendes invitationer ud og en hele masse andre ting der skal aftales. Jeg har lavet en detaljeret tjekliste som du kan hente ved at skrive dig op her.

I det hele taget er planlægningen ret essentiel for at få et vellykket, festligt og sjovt baby shower.

Der er også flere og flere der bruger et baby shower til at løfte sløret for, hvilket køn det kommende barnet er – det er det der kaldes et Gender Reveal Party. Typisk vil de vordende forældre være med til at planlægge denne fest. Et Baby Shower er ellers ofte en overraskelse for den kommende moder, men ved et gender reveal party er overraskelsen jo offentliggørelsen af barnets køn.

Jeg har forsøgt at komme så meget rundt om hele Baby Shower traditionen på de forskellige sider som du kan se ovenfor – de fortælle hver især lidt om de område jeg oftest har fået spørgsmål omkring. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mangle svar som ikke står her på siden.

Og husk så at nyd dit næste Baby Shower!

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.